SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Vancouver Canucks – Buffalo Sabres: Vietetäänkö Primetime-illassa Rogers Arenassa maalikarnevaaleja?
  • Toimitus

Vancouver Canucks – Buffalo Sabres: Vietetäänkö Primetime-illassa Rogers Arenassa maalikarnevaaleja?

julkaistu: 07.12.2019 17:30

Rogers Arenassa kohtaavat NHL:ssä Primetime-illassa kello 23 Suomen aikaa lännen ja idän joukkueista konferenssiensa yhdeksännellä sijalla olevat Vancouver Canucks ja Buffalo Sabres.

Kolme päivää sitten Senatorsin 5-2 nitistäneelle Canucksille illan ottelu on sen viiden pelin kotisarjan kolmas. Se kohtaa vielä neljän päivän päästä Leafsin ja päättää kotisarjan paria päivää myöhemmin Hurricanesia vastaan.

Canucksin rosterista ykkösveskari Jacob Markströmin (91.33%/2.70) tavoin isäntien rosterista ovat sivussa hyökkääjistä Jay Beagle (20. 1+2=3), Micheal Ferland (12. 1+4=5), Tyler Graovac (8. 2+0=2), Tyler Motte (6. 6. 0+1=1) ja Brandon Sutter (19. 5+3=8).

Joukkueesta löytyy kuitenkin syvyyttä, sillä se on  ottanut neljä voittoa seitsemässä edellisessä ottelussaan ja tehnyt niissä 27 maalia eli 3.86 reppua ottelua kohti.

Canucksin pisterohmu on ollut viime aikoina 26-vuotias jenkkilaituri J.T. Miller, joka on takonut seitsemässä peräkkäisessä ottelussa neljä uunia ja yhdeksän pistettä.

J.T. Miller tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.90 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

J.T. Miller tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Kolmen ottelun vieraskiertueen toisen pelinsä pelaava Sabres sai toissayönä lunta tupaan Flamesin vieraana Scotiabank Saddledomessa 3-4. Tappio oli sille jo neljäs kuudessa viime pelissä.

Buffalon sairastuvalta löytyy tällä hetkellä viisi kiekkoniiloa, joista merkittävämmin Sabresin rosteria verottaa pakeista kakkosparissa tavallisesti luutiva Rasmus Dahlin, joka missaa tänään kuudennen peräkkäisen ottelunsa.

Hyökkäyspuolella tsekkilaituri Vladimir Sobotka on joutunut olemaan sivussa jo Tukholmassa pelatuista Global Seriesin ottelusarjasta lähtien Tampa Bayn Nikita Kucherovin epäpuhtaan taklauksen jälkeen.

Jack Eichel jatkaa erinomaisia otteita. Sabresin ykkössentteri on latonut 11 peräkkäisessä ottelussa kymmenen uunia ja saalistanut niissä kaikkiaan 20 pistettä!

Jack Eichel tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.10 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jack Eichel tekee vähintään kaksi pistettä (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Molemmat joukkueet ovat viihtyneet muutamia poikkeuksia lukuunottamatta maalirikkaissa otteluissa. Canucks on ampunut keskimäärin 3.34 reppua tällä kaudella ja Rogers Arenassa niitä on syntynyt tasan neljän maalin keskiarvolla. Omissa on kolissut 2.97 sekä 2.87 keskiarvoilla. Sabresin vastaavat lukemat ovat 3.03-3.00 ja 2.47-3.33.