SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Valve avasi CS:GO-skinikilpailun — Palkintona $1 000 000
  • Juuso
    Syngelmä

Valve avasi CS:GO-skinikilpailun — Palkintona $1 000 000

julkaistu: 27.07.2021 14:30

Valve on avannut miljoonan dollarin workshop-kilpailun skinien tekijöille. Pelinkehittäjät etsivät kymmentä parasta uni- tai painajaisuniteemaista skiniä. Kilpailu on alkanut 22. heinäkuuta ja kestää aina lokakuun 21. päivään asti, eli kolme kuukautta.

Kilpailussa on mahdollista muokata nykyisiä skinejä tai luoda täysin uusia.  Voittajat valitaan marraskuun 21. päivä. Jokainen voittaja saa $100 000. Lisäksi palkitut saavat luomuksensa uuteen Dreams and Nightmares -aselaatikkoon.

Aselaatikoissa skinit on jaettu väreittäin eri kategorioihin. Siniset skinit ovat yleisempiä ja vähiten arvokkaita. Niitä on myös aselaatikossa eniten. Purppurat skinit ovat hieman harvinaisempia ja arvokkaampia. Pinkit skinit ovat purppuroita arvokkaampia ja kalliimpia. Punaiset skinit ovat jo todella arvokkaita ja harvinaisia. Kaikista arvokkain ja harvinaisin skini mitä aselaatikosta voi saada on puukko- tai hanskaskini. Ne ovat keltaisia skinejä ja jopa niiden näkeminen laatikossa on harvinaista.

Alla on lista aseista kategorioineen, jotka ovat mukana Valven ilmoittamassa Dreams and Nightmares -kilpailussa.

Siniset:

MPS-SD

MAC-10

Sawed-Off

P2000

MAG-7

SCAR-20

Five-Seven

Purppurat:

USP-S

M4A1-S

G3SG1

PP-Bizon

XM-1014

Pinkit:

FAMAS

Dual Berettas

MP-7

Punaiset:

MP-9

AK

Valve on antanut osallistujille ohjeet miten skinit arvostellaan ja mitä niiltä toivotaan. Peliyhtiö painottaa erityisesti tunnistettavuutta ja huomattavuutta. Skinin täytyy herättää hyvällä tavalla huomiota. Valven ohjeet voi lukea tästä.

Lähteet: HLTV, Valve

Kuva: CSGO

Tuoreimmat uutiset: