SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorantin “kopio” aiheuttaa hämmennystä – Katso vertailukuvat
  • Niko
    Nikkilä

Valorantin “kopio” aiheuttaa hämmennystä – Katso vertailukuvat

julkaistu: 10.08.2021 13:30

Riot Gamesin hitti-FPS Valorant on jo saavuttanut suuren suosion PC-pelaajien keskuudessa. Tämän vuoden kesäkuussa yhtiö kuitenkin ilmoitti, että peli tullaan julkaisemaan tulevaisuudessa myös mobiililaitteilla. Kun ottaa huomioon Valorantin äärimmäisen tehokkaan optimoinnin sekä Fortniten ja PUBG Mobilen kaltaisten kännykkäpelien menestyksen, ei uutinen ole lainkaan yllättävä.

Eräs osapuoli on kuitenkin päättäny käyttää hyväkseen mobiiliversion vielä hamassa tulevaisuudessa olevaa julkaisuaikaa. Kyseessä on kiinalainen NetEase, joka julkaisi viime viikolla oman Project M -mobiilipelinsä trailerin. Pelin sisältö onkin niin Valorantin kylkiluusta muovattu, että kaksikko olisi helppo sekoittaa toisiinsa.

Äimistyttävää samankaltaisuutta löytyy niin pelien graafisesta tyylistä, aseista, hahmoista kuin erikoiskyvyistäkin. Alla näet muutamia vertailukuvia.

 

 

 

Nähtäväksi jää, rupeaako Riot Gamesin omistaja, niin ikään kiinalainen Tencent oikeustoimiin Project M:ää vastaan. Kiinalaiset pelimarkkinat ovat tunnettuja erilaisista kopioistaan, joista olemme uutisoineet aikaisemminkin.

Lähde: NetEase, Ginx Kuvalähde: NetEase, Riot Games (1), (2)