SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Vuoto paljasti: Valorantiin uusi pyssy
  • Saara
    R

Vuoto paljasti: Valorantiin uusi pyssy

julkaistu: 31.10.2023 04:00

Valorantiin on tulossa ensimmäinen uusi ase. Näin voi päätellä vuotaneista kuvakaappauksista, joissa näkyy Kiina-Valorantin Valiant Hero -skinipaketin ostovalikko. Kuvat ovat videolta, joka on sittemmin poistettu, mutta jolla näkyi mystinen kolmas tarkkuuskivääri.

Uusi pyssy, joka valikon mukaan kantaa nimeä Outlaw, tulee olemaan Valorantin ensimmäinen uutuusase sitten pelin julkaisun. Riotin räiskintäsuosikki julkaistiin vuonna 2020 ja siinä on ollut tähän asti kahdeksantoista asetta: neljä kivääriä, viisi pistoolia ja lisäksi pari kappaletta kutakin konepistooli-, haulikko- ja konekiväärityyppiä.

Kuvan perusteella tuore tarkkuuskivääri maksaa 2400 krediittiä. Se lienee keskitason ase, koska se on kalliimpi kuin Marshal, mutta halvempi kuin Operator.

Riot Games ei ole virallisesti kertonut uudesta pyssystä. Aseiden lisääminen FPS-peleihin tavallisesti asettelee monia pelillisiä asioita uusiksi.

Outlaw olisi tervetullut keskihintainen vaihtoehto tarkkuuskiväärivalikoimaan ensisijaisessa asekategoriassa. Marshal kun on luotettava budjettiraktkaisu ja Operator ökykallis, mutta taitavissa käsissä tehokas.

Outlaw esiteltäneen virallisesti myöhemmin, mutta Valiant Hero -paketti julkaistaan osana Valorantin seitsemännen jakson kolmatta näytöstä tänään 31. lokakuuta.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Marpkat_ / X