SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Vuodettua tietoa! Valorantista tekeillä elokuva?
  • Saara
    R

Vuodettua tietoa! Valorantista tekeillä elokuva?

julkaistu: 14.08.2023 14:05

Valorant-vuotaja vihjaa, että pelistä olisi tekeillä elokuva julkaistavaksi vuonna 2025. League of Legendsiin perustuvan Arcanen tapaisen projektin kehittäjänä toimisi Tencent.

Kun Riot Games julkaisi jättisuositun MOBA-pelinsä pohjalta tv-sarja Arcanen, tuli siitä suuri hitti, joka toi LoL:lle uusia pelaajia ja Riotille laajempaa näkyvyyttä. Sarjan pyörähdettyä toiselle kaudelle ilmassa on leijunut kysymyksiä siitä, aikooko Riot Games tehdä saman tempun uudelleen: tuleeko muistakin pelitarinoista dramatisointeja?

Nyt vaikuttaa siltä, että Valorantin parissa todella haudotaan leffasuunnitelmia.

Tietovuotaja nimeltä Kingdom Laboratories väittää, että peliin perustuva elokuva julkaistaan vuonna 2025. Hän linkitti twiittiinsä YouTube-livelähetyksen, jonka on määrä käynnistyä 13. lokakuuta 2024. Otsikkokuva näyttäisi olevan trailerin pikkukuva.

Mitä yli vuoden päästä koittava tubestriimi sitten paljastaakin, ei Valorant-leffatraileri näytä kovinkaan epätodennäköiseltä vaihtoehdolta!

Kingdom Laboratoriesin mukaan kiinalainen Tencent puuhaa paraikaa elokuvan tuotannossa, ja tyyli olisi samantyyppinen kuin Valorantin Kiinan-julkaisun yhteydessä julkaistussa elokuvallisessa mainosvideossa.

Tencent on Riot Gamesin emoyhtiö, jonka erillinen animaatio- ja sarjakuvaosasto keskittyy animen, mangan ja kevyen young adult -tyylisen ranobe-kirjallisuuden luomiseen ja jakeluun. On kuitenkin epäselvää, mikä studio ottaa projektin hoteisiinsa.

Arcanen kehitti ranskalaistudio Fortiche, jonka Riot nykyisin omistaa. Valorantista julkaistut elokuvalliset pätkät ovat perinteisesti olleet eri länsimaisten studioiden tekemiä.

Riot ei ole vielä julkisesti lausunut juuta eikä jaata elokuvahuhuista.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games / user15245033 Freepik