SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Vuoden viimeisestä uudesta Valorant-agentista julkaistiin maistiainen
  • Saara
    R

Vuoden viimeisestä uudesta Valorant-agentista julkaistiin maistiainen

julkaistu: 30.09.2023 22:56

Riot julkaissut ensimmäisen virallisen teaserin Valorant-agentista numero 24. Aiemmin hahmosta on vuotanut julkisuuteen lähinnä koodinimi “Giraffe.”

On kulunut lähes kaksi vuotta siitä, kun Riot viimeksi päivitti kaksintaistelijoiden rivistöä, ja Valorantin pyssytaiturit ovat odotelleet jotakin uutta pitkään. Nyt, kun keväällä ja kesällä lanseeratut Gekko ja Deadlock ovat kotiutuneet, Riot suuntaa huomionsa uuteen kaksintaistelijaan. Hahmosta anntoi vihiä hahmotuottaja John Goscicki viimeisimmässä State of the Agents -postauksessa.

Lyhykäisen tekstin ohella ilmestyi pikku video nimellä Duck blood eli ankanveri; nimi avaa hieman enemmän kummassakin julkaisussa komeilevaa kulinaristishenkistä kuvaa. Ruokalajin nimi ja ulkonäkö ovat saaneet fanit spekuloimaan – ja Goscickin mukaan jotkut ovat oikeilla jäljillä.

– Valorant on joukkuepeliin perustuva taktinen ammuskelupeli, jossa loistaa aseenkäsittelyllä. Joillekin teistä se tarkoittaa pyrkimystä murskata vihut kuin Jinggg, tuntikausien panostusta pallojen klikkailuun tähtäysharjoitusohjelmissa, jotta yltäisitte puhtaaseen 5K-suoritukseen. Tämä seuraava agentti on teille, Goscicki julisti.

Salaperäisen kuvan hotpot-pöydän ruokalaji on todennäköisesti Aasiassa suosittua hyydytettyä ankanverta. Aasialaisvahvistusta saattaa siis tulla lisää. Toisaalta jotkut ovat huomauttaneet, että myös Puolassa ankanveri kuuluu ruokaympyrään.

Riotin mukaan Agentti 24 mahdollistaa ennennäkemättömät kyvyt Valorantissa. Uusi hahmo antaa täsmälliseen tähtäämiseen erikoistuneiden pelaajien kukoistaa.

Spekulaatio jatkukoon!

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games