SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorantin Masters-karsinnat huipentuvat tänä viikonloppuna – Jampilla heti näytön paikka
  • Aleksi
    Majander

Valorantin Masters-karsinnat huipentuvat tänä viikonloppuna – Jampilla heti näytön paikka

julkaistu: 12.08.2021 12:00

Valorantin huipputurnaus Berlin Masters etenee vihdoin karsintavaiheen finaaleihin kun 12 joukkuetta Euroopasta, Turkista ja IVY-maista taistelee neljästä paikasta pääturnaukseen. Berliini on viimeinen mahdollisuus lunastaa paikka MM-kisoihin, joten joukkueilla on todellakin kaikki pelissä.

Pudotuspelit avataan heti huippuottelulla, sillä Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämä Team Liquid saa vastaansa huippuorganisaatio Natus Vinceren vasta kiinnitämän joukkueen. Entinen No Pressure -nimellä kilpaillut kokoonpano näytti vahvuutensa IVY-maiden ensimmäisessä karsinnassa kun se nousi suvereenisti jatkoon häviten vain alueen vahvimmalle joukkueelle Gambitille.

Navin ja Liquidin ottelu alkaa kello 18:00 Suomen aikaa. Sen voittaja jatkaa perjantaina Santeri “BONECOLD” Sassin luotsaamaa Acendia vastaan.

Myös aloituspäivän viimeisessä ottelussa nähdään suomalaisväriä kun Aaro “hoody” Peltokankaan tähdittämä Giants Gaming saa vastaansa turkkilaisen Oxygen Esportsin. Giants lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta voitto tuo vastaan G2 Esportsin, joka on nopeasti noussut yhdeksi Euroopan kärkijoukkueista.

Giants vastaa Oxygen pelataan noin 20:00 Suomen aikaa.

Kuva: Valorant Twitch