SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Valorantin alueellisten liigojen pudotuspelit käynnissä – Suomalaissävyiset KOVA ja Vitality mukana
  • Niko
    Nikkilä

Valorantin alueellisten liigojen pudotuspelit käynnissä – Suomalaissävyiset KOVA ja Vitality mukana

julkaistu: 29.06.2022 21:00

Valorantin alueelliset liigat ovat edenneet pudotuspelivaiheisiinsa. Joukkueet taistelevat paitsi osuudestaan liigojen palkintopoteista, myös voittajille jaetuista paikoista 150 000 dollarin VRL-finaaliturnauksessa.

Suomea pudotuspeleissä edustavat Pohjois-Euroopan liiga Polariksessa pelaava KOVA Esports (Jani “shéd” Marjasen ja Jesse “JESMUND” Terävän joukkue) ja Ranskan Revolution-liigassa pelaava Team Vitality (Santeri “BONECOLD” Sassin joukkue).

KOVA karsiutui nippa nappa mukaan pudotuspeleihin yltämällä lohkovaiheen neljännelle sijalle, kun taas Vitality ylsi lohkovaiheen kakkoseksi, ja eteni täten suoraan pudotuspelien semifinaalivaiheeseen.

KOVA aloittaa pudotuspelitaistonsa perjantaina 1.7. klo 19:00, jolloin se kohtaa Excel Esportsin. Kaksikon aiempi kohtaaminen päättyi Excelin 2-0-voittoon, joten suomalaisfanien sopii toivoa, että KOVA on sittemmin onnistunut parantamaan strategiaansa. Ottelu on katsottavissa suorana liigan Twitch-kanavalta.

Team Vitality puolestaan ottaa lauantaina klo 19:00 yhteen Karmine Corpin ja beGenius ESC:n välisen neljännesfinaaliottelun voittajan kanssa. Ottelu on katsottavissa suorana liigan Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia (1), (2) Kuvalähde: KOVA Esports