SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-uusinnat ärsyttävät striimaajia – Twitch laittoi asialle vihdoin stopin
  • Jesse
    Kaila

Valorant-uusinnat ärsyttävät striimaajia – Twitch laittoi asialle vihdoin stopin

julkaistu: 30.04.2020 10:00

Riot Gamesin huippusuosittu first-person-shooter-peli Valorant on aiheuttanut viime aikoina närkästystä striimaajien joukossa. Pelin suljettuun betaan on mahdollista saada pääsy katsomalla Twitch-lähetyksiä pelistä, joka johti siihen, että useat striimaajat striimasivat uusintoja jopa useita vuorokausia putkeen. Nyt Twitch on kuitenkin päättänyt laittaa stopin uusinnoille.

 

Twitchin mukaan uusintojen jatkuva striimaaminen aiheuttaa harmia Twitchin palkinto-ohjelmalle, eli tässä tapauksessa Valorantin beta-avaimien jakamiseen.  Twitchin päivitettyjen sääntöjen mukaan jatkossa Valorant uusintojen striimaaminen lasketaan huijaamiseksi.

Uusintojen jatkuva striimaaminen ei ole aiheuttanut harmia ainoastaan avaimien jakamiseen, vaan myös muille striimaajille. Pahimmillaan oikeita livelähetyksiä ei enää löytänyt useita vuorokausia kestäneiden uusintojen joukosta, joka herätti paljon tunteita striimaajissa.

Twitchin uudet sääntömuutokset ovatkin saaneet paljon positiivista palautetta jo päivän aikana. Uusintoja kritisoineet striimaajat ovat toiveikkaita ja kiittelevät Twitchiä sääntöjen päivittämisestä.

Valorant on vielä suljetussa betassa, mutta peliin on lupailtu kilpailullista pelimuotoa tälle viikolle. Riotin mukaan Ranked-pelimuoto julkaistaan heti, kun pelin päivitykset ovat vakaita.

Lähde: Twitch / Kuvalähde: VALORANT