SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Valorant-striimaaja pelasi Riotin päämajassa – sai porttikiellon!
  • Saara
    R

Valorant-striimaaja pelasi Riotin päämajassa – sai porttikiellon!

julkaistu: 24.05.2023 16:57

Kun Valorant kolmisen vuotta sitten julkaistiin, sen huijauksenestojärjestelmä, Vanguard, sai paljon niin ruusuja kuin risujakin. Toisaalta se on äärimmäisen tehokas torjumaan huijareita, jotka yrittävät hakkeroida ohjelmistoa tai laitteistoa, mutta järjestelmän vaatima pääsyoikeus tietokoneen sisältöä skannailemaaan sai monet aluksi karsastamaan sitä. Useimmat ovat sittemmin hyväksyneet Vanguardin välttämättömänä pahana, sillä huijareitahan riittää.

Eteväkään systeemi ei silti ole täydellinen. Osoituksena tästä Valorant-striimaaja JimmyJam jakoi somessa oman maanantaisen sattumuksensa. Kaverinsa kuvaamalla videolla Jimmy ja muut striimaajat naureskelevat, kuinka on edes mahdollista, että he pelaavat Riotin pääkonttorilla, ja seurauksena yksi saa bannit.

Vain hetkeä aiemmin JimmyJam oli ilakoinut Twitterissä, että tiedossa olisi switch play -matseja itse Riot Gamesin pääkonttorilla. Pelailu loppui lyhyeen, kun toisten ruuduille lävähti pahaenteinen “huijari havaittu” -ilmoitus. Syy löytyi Jimmystä: hänen näyttöllään kerrottiin porttikiellosta.

Jimmyssä tovereineen tilanne aiheutti naurunremakkaa, ja onnekseen Jimmy sai virheellisen porttikiellon peruutettua tunnissa. Mistä se sitten johtui? Voi olla, että striimaajat oli kutsuttu testaamaan jotakin uutta, joka sitten sai Vanguardin hälytyskellot  soimaan. Tai sitten se vain bugasi.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games