SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Valorant Mastersin pudotuspelit jatkuvat tänään – Eteneekö Derke sunnuntain finaaliin?
  • Niko
    Nikkilä

Valorant Mastersin pudotuspelit jatkuvat tänään – Eteneekö Derke sunnuntain finaaliin?

julkaistu: 22.07.2022 13:44

Advertisement

Tanskan Kööpenhaminassa järjestettävä Valorant Masters -suurturnaus huipentuu finaalinsa tämän viikon sunnuntaina. Neljä yhä jäljellä olevaa joukkuetta taistelevat perjantai-illasta eteenpäin sekä 200 000 dollarin pääpalkinnosta että jaettavista MM-karsintapisteistä.

Suomea pudotuspeleissä edustaa Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic. Joukkue eteni aiemman Valorant Challengers -voittonsa myötä suoraan turnauksen pudotuspeleihin, mutta putosi sen alempaan kaavioon hävittyään ylemmän kaavion semifinaalissa singaporelaiselle Paper Rexille 2-0.

Fnaticin taisto jatkuu tänään klo 21:00, kun se kohtaa eurooppalaisen FunPlus Phoenixin. Joukkueet ottivat aiemmin yhteen pudotuspelien avausottelussaan, jossa Fnatic vei 2-0-voiton, joten sillä on hyvät mahdollisuudet edetä lauantaina pelattavaan alemman kaavion finaaliin.

Ottelu on katsottavissa suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta. Viikonlopun ottelut tulevat olemaan ensimmäinen kerta, kun Masters-turnaus pelataan yleisön edessä, joten fiilikset tulevat taatusti olemaan katossa.

Mikäli kisakatsomotunnelma kiinnostaa, kannattaa pääkaupunkiseutulaisten suunnata Arkade Bariin, joka järjestää yhteistyössä KAMK.GG:n kanssa finaaliottelun kisakatsomon. Sunnuntain ohjelma alkaa klo 16:00, ja itse finaali klo 18:00. Kyseessä on Riot Gamesin tukema tapahtuma, jossa on tarjolla aktiviteetteja sekä palkintoja. Tapahtumasta tullaan raportoimaan Valorantin esports-kanavilla ja on myös mahdollista, että se tullaan näyttämään itse lähetyksessä.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Riot Games, KAMK.GG