SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Valorant julkaistaan kaikkien pelattavaksi tiistaina – Tällainen on vuoden odotetuin FPS-peli
  • Niko
    Nikkilä

Valorant julkaistaan kaikkien pelattavaksi tiistaina – Tällainen on vuoden odotetuin FPS-peli

julkaistu: 31.05.2020 11:25

Riot Gamesin uusin peli, FPS-räiskintä Valorant, julkaistaan Windows-alustalle ensi viikon tiistaina 2.6. Peli on ollut suljetussa betassa jo pidemmän aikaa, ja kiinnostus sitä kohtaan on kasvanut suureksi. Nyt päästään näkemään, miten se tulee pärjäämään tosikoitoksen edessä.

Valorant on hahmopohjainen räiskintä, jossa kaksi viiden hengen joukkuetta ottelevat toisiaan vastaan kolmeentoista eräpisteeseen pelattavissa otteluissa. Hahmojen erikoiskyvyt ovat saaneet monet vertaamaan sitä Overwatchiin, mutta peli muistuttaa sitäkin enemmän CS:GOta erärakenteensa, “pommin” laukaisemisensa, ase-ekonomiansa ja tähtäystaidon painotuksensa puolesta.

Riot Games onkin jo aiemmin kertonut suunnitelleensa pelin nimenomaan kilpapelaamista ajatellen. Pelin verkko-suoriutumista, huijauksenestoa, kilpailuhenkeä ja suorituskykyä on painotettu vahvasti. Tämän huomaa myös pelatessa; hyvä tähtäys kaataa vastustajan silmänräpäyksessä, pääosuma jopa yhdellä kudilla. Nähtäväksi jää, tuleeko tämä lähestymistapa olemaan menestyksekäs runsaan pelaajakunnan haalimiseksi.

Jahka tiistai vain on saapunut, voit ladata pelin ilmaiseksi sen verkkosivuilta.

Lähde: Valorant Kuvalähde: Valorant