SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant Phoenix
  • Aleksi
    Majander

Valorant-joukkue sai potkut vain minuutteja shokkitappion jälkeen

julkaistu: 31.01.2023 14:48

Australialainen esports-organisaatio Soniqs antoi potkut koko Valorant-joukkueelleen vain minuutteja sen jälkeen kun sen ei onnistunut karsia Pohjois-Amerikan Challengers-liigaan.

Viime viikolla päätöksensä saaneisiin Pohjois-Amerikan karsintoihin osallistui satoja joukkueita jotka kilpailivat kuudesta paikasta pääsarjasta. Soniqs oli vain yhden voiton päässä karsintapaikasta kun vastaan asettui OREsports. Kolmeen karttaan venynyt loppuottelu päättyi kutkuttavaan jatkoaikaan jonka OREsports voitti luvuin 14-12.

Vain hetki tappion jälkeen organisaatio ilmoitti luopuvansa joukkueesta, mikä tarkoitti, että niin pelaajien, valmentajan kuin managerin sopimukset puretaan. Toisin kuin esimerkiksi Counter Strikessä, Valorantissa esports pyörii pääsääntöisesti virallisten liigojen ympärillä. Organisaatioille tämä on raskasta, sillä ilman liigapaikkaa joukkueella on hyvin vähän tilaisuuksia näyttää taitonsa ennen seuraavia karsintoja, mikä on saattanut vaikuttaa päätökseen.

Soniqs tai sen entiset pelaajat eivät ole kommentoineet asiaa sen tarkemmin. Kaikki pelaajat ovat nyt vapaita agentteja ja etsivät kukin tahollaan uusia mahdollisuuksia.

Lähde: Dexerto Kuva: Riot