SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
VALORANT First Strike -turnaukset huipentuivat eilen – Pelaajien käytös johti tappouhkauksiin
  • Niko
    Nikkilä

VALORANT First Strike -turnaukset huipentuivat eilen – Pelaajien käytös johti tappouhkauksiin

julkaistu: 08.12.2020 14:00

Riot Gamesin ensimmäinen eurooppalainen VALORANT-turnaus, VALORANT First Strike: Europe, päättyi sunnuntai-illalla. Turnauksen voittajaksi nousi Team Heretics, joka päihitti finaalissa englantilaisen SUMN FC:n 3-1. Turnauksen suomalaisedustajat, Jesse “JESMUND” Terävän joukkue nolpenki sekä Niki “delezyh” Sutisen ja Aaro “hoody” Peltokankaan joukkue Orgless karsiutuivat sen sijaan ulos jo turnauksen neljännesfinaaleissa.

Myös mm. turnauksen yhdysvaltalaisvastike, First Strike North America, päättyi sunnuntaina ja sen voittajaksi ylsi 100 Thieves näiden peitottua finaalissa Team Solomidin 3-1. Kyseistä turnausta on kuitenkin varjostanut kohu pelaajien käytöksestä ja sen seuraamuksista.

Sentinelsissä pelaava Michael “Dapr” Gulino kertoi Twitterissä, että tämä on saanut tappouhkauksia 100 Thievesiä vastaan pelatun ottelun aikana esittämänsä käytöksensä vuoksi. Gulino oli teabagannut vastustajia semifinaaliottelussa muiden joukkuetovereidensa kanssa. Sentinels hävisi lopulta ottelun 2-1 ja putosi ulos turnauksesta. Gulino on kuitenkin sanonut, ettei hänen tarkoituksenaan ole syyttää 100 Thievesiä tapahtuneesta.

Gulino ei ole ainoa häirinnän kohteeksi joutunut. Niin ikään Sentinelsissä pelaava Shahzeeb “ShahZaM” Khan kertoi, että ihmiset ovat nyt ottelun jälkeen ilmaisseet iloitsevansa tämän isän viimekuisen poismenon takia.

Lähde: Liquipedia (1), (2) Ginx Kuvalähde: VALORANT