SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
VALORANT-ammattilaisen lapsi osallistui Twitch-lähetykseen – Seurauksena välitön banni
  • Niko
    Nikkilä

VALORANT-ammattilaisen lapsi osallistui Twitch-lähetykseen – Seurauksena välitön banni

julkaistu: 23.12.2020 10:00

Suoratoistopalvelu Twitch on viime aikoina ajettu tiukalle. Sivuston ulkopuoliset pakotteet ovat johtaneet muun muassa äärimmäisen tiukkoihin tekijänoikeusrikkomusseuraamuksiin, joiden vuoksi valtaosa striimaajista on poistanut striimitallenteensa palvelusta. Sivulto on valppaana myös muiden käyttöehtojen osalta, mikä nähtiin tällä viikolla.

Gameriv-sivusto uutisoi vastikään tapauksesta, jossa striimaaja ja INTZ Angels -joukkueeseen kuuluva VALORANT-pelaaja Tayhuhu bannattiin sivustolta määrittämättömäksi ajaksi. Syynä bannille oli se, että Tayhuhu poistui tietokoneensa äärestä vastaanottaakseen ruokalähetyksen, jonka aikana tämän tytär astui kameran eteen. Twitchin sääntöjen mukaan kaikkien sivuston käyttäjien tulee olla vähintään 13-vuotiaita, joten tapaus johti Tayhuhun tilin bannaamiseen.

Tayhuhu oli luonnollisestikin järkyttynyt bannista, joka tuhosi hetkessä tämän kuukausia kestäneen työpanoksen ja kyvyn tukea perhettään taloudellisesti. Kuten alla olevasta twiitistä näkee, Tayhuhun onnistui kerätä puoleensa merkittävästi huomiota ja sympatiaa.

Onneksi asiat kuitenkin kääntyivät parhaaseen päin. Dexerton mukaan Twitch poisti Tayhuhun bannin tapahtuneen aiheuttaneen painostuksen jälkeen, ja tämän striimi on paluun jälkeen jopa kasvanut noin 100 samanaikaisesta katsojasta noin 1 200:aan. Twitch ei kuitenkaan ole kommentoinnut syitä äkillisen päätöksensä takana.

Lähteet: GameRiv, Dexerto Kuvalähde: Tayhuhu