SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Tuore Valorant-kyky kärähti kesken harjoitusten – Kuuntele pelaajien reaktio
  • Aleksi
    Majander

Tuore Valorant-kyky kärähti kesken harjoitusten – Kuuntele pelaajien reaktio

julkaistu: 30.01.2021 10:00

Counter Striken haastajaksi noussut Riotin First-Person-Shooter sensaatio Valorant on alkanut taistella toden teolla huijareita vastaan. Uusin kärähdys nähtiin kun amatöörijoukkue Kill on Sightin pelaaja jäi kesken harjoitusottelua Dignitas Female joukkuetta vastaan.

Harjoitusottelu keskeytyi vain viiden kierroksen jälkeen kun Valorantin huijauksenesto-ohjelma Vanguard keskeytti ottelun havaittuaan huijarin. Kyseessä oli Kill on Sightissa pelaava ReFleckFPS, joka oli joukkueen kommenttien mukaan “koeajalla”. Katso ottelussa pelanneiden reaktio alla olevalta videolta.

Vapaaehtoisvoimin toimiva The Anti-Cheat Police Department tutki tapauksen taustoja ja sai selville, että ReFleckFPS oli pelin virallisella ladderilla seitsemäs. Varmaa ei ole käyttikö pelaaja huijausohjelmia sinne päästäkseen tai jos käytti niin miksi estoja ei annettu jo aiemmin.

Varmaa on kuitenkin että ReFleckFPS tuskin palaa heti kilpakentille. Valorant on saanut paljon kritiikkiä huijaus ongelmasta, mutta huijarit jotka Riot saa kiinni eivät helposti palaa peliin, sillä huijarit estetään paitsi IP-osoitteen, myös tietokoneen komponenttien perusteella.