SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Team Liquidin kausi meni heikosti – Jampin joukkuetoveri lähtee
  • Saara
    R

Team Liquidin kausi meni heikosti – Jampin joukkuetoveri lähtee

julkaistu: 05.10.2023 16:10

Team Liquidin pelaaja Saif “Sayf” Jibraeelin ilmoitettiin viikonloppuna poistuvan Valorant-joukkueesta. Uusi suunta on jo löytynyt.

Sayf on Team Liquid -aikoinaan kunnostautunut aggressiivisena kaksintaistelijana, mutta tiimin kehnon Valorant Champions -menestyksen myötä hänen siirtoaan on ounasteltu jo pidempään.

Sayf liittyi Liquidiin vajaa vuosi sitten marraskuussa yhtä jalkaa alueen parhaimmiston kanssa; joukkueessa yhä jatkavaa Ayaz “nAts” Akhmetshinia on pidetty jopa maailman parhaana. Kokoonpanossa pelaa myös suomalaishuppu Elias “Jamppi” Olkkonen.

Kuluva vuosi alkoi pettymyksellä, kun joukkue hävisi Team Secretille VCT LOCK//IN -turnauksen avausottelussa, joka käynnisti Valorant-kauden tänä vuonna. Tapahtuma järjestettiin Brasilian São Paulossa, ja siihen osallistuivat kaikki kumppanioukkueet.

Eurooppalaistiimi jatkoi kauttaan VCT EMEA -liigaan Fnaticin, Team Vitalityn ja muiden suuruuksien keskuuteen. Liquid onnistui yllättämään kaikki päihittämällä Fnaticin finaalissa, mikä varmisti heille paikan VCT Masters Tokyo -turnaukseen.

Tokiossa tuli kuitenkin pettymys, kun voittoa EDG:tä vastaan seurasi tappio NRG:lle ja Evil Geniusesille. Elokuinen Champions-turnaus kauden päätteeksi meni sekin penkin alle.

Joukkue palaa kilpakentille ensi kaudelle uudella kokoonpanolla, mutta Sayf jatkaa uusin kuvioin: hän liittyi ranskalaistiimi Team Vitalityyn.

Lähde: WIN.gg, Liquipedia Kansikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games