SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Suomalaispelaajat aloittavat Valorantin pudotuspelitaiston – Aukeaako tie Masters-turnaukseen?
  • Niko
    Nikkilä

Suomalaispelaajat aloittavat Valorantin pudotuspelitaiston – Aukeaako tie Masters-turnaukseen?

julkaistu: 22.03.2022 12:05

Valorantin EMEA-alueen Challengers-turnaus on edennyt jo pudotuspelivaiheeseensa. Syyskuun lopulla alkaneeseen turnaukseen otti alunperin osaa 12 joukkuetta, joista jäljellä on enää kuusi parasta. Joukkueet taistelevat sekä turnauksen 40 000 euron pääpalkinnosta että kolmelle parhaalle jaettavista Masters-turnauspaikoista.

Suomalaisedustajista pudotuspeleihin etenivät Elias “Jamppi” Olkkosen joukkue Team Liquid, Aaro “hoody” Peltokankaan joukkue G2 ja Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic.

Fnatic päätti lohkovaiheen B-lohkon ykkösenä tuloksella 5-0, ja G2 sijoittui heti tämän perään luvuin 3-2. Team Liquid puolestaan ylsi A-lohkossa sijalle kolme.

Turnauksen muista suomalaisedustajista pudotuspelien ulkopuolelle jäivät Santeri BONECOLD Sassin joukkue Acend ja Kasper “Kaspe” Timosen joukkue BIG. Etenkin hallitsevan mestarin Acendin putoaminen voittolukemin 2-3 oli merkittävä yllätys.

Suomalaisten ensimmäinen pudotuspeliottelu on tämäniltainen yhteenotto G2:n ja Team Liquidin välillä, joka alkaa klo 20:00. Ottelu on katsottavissa suorana Valorantin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Derke Twitter / ENCE kuvapankki / Valorant