SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Suomalaiset puhtailla peleillä jatkoon Valorantista – tiukat ottelut tiedossa tänään.
  • Aleksi
    Majander

Suomalaiset puhtailla peleillä jatkoon Valorantista – tiukat ottelut tiedossa tänään.

julkaistu: 28.05.2021 16:30

Valorantin ensimmäisessä kansainvälisessä suurturnauksessa Valorant Masters Reykjavikissa pelattiin eilen kolme ottelua. Elias “Jamppi” Olkkosen joukkue Team Liquid ja Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic nappasivat molemmat voiton alemmassa lohkossa ja säilyivät eliminaatiolta.

Derken Fnatic kohtasi thaimaalaisen X10 Esportsin, joka oli näyttänyt vahvalta japanilaista Crazy Raccoonia vastaan keskiviikon otteluissa. Thaimaalaisten tehokas asekäyttö ei kuitenkaan riittänyt kantamaan enää eurooppalaiskokoonpanoa vastaan ja Fnatic vei valitsemansa Iceboxin 13-4 ja voitti X10:n valitseman Havenin 13-9.

Illan viimeisessä ottelussa Team Liquid sai vastaansa eteläamerikkalaisen KRÜ Esportsin. KRÜ:n valitsema Split oli Liquidilta tyylipuhdas 13-2 suoritus, mutta joukkueen entinen bravuurikartta Ascent osoittautui tasaisemmaksi. KRÜ karkasi jopa 9-5 johtoon ennenkuin Liquid heräsi puolustuksen puolella ja toi voiton kotiin luvuin 9-13. Loistavasta puolustuspelistä paras esimerkki on alla oleva video.

Team Liquidin sankari oli ehdottomasti 26-vuotias saksalainen Adil “ScreaM” Benrlitom, joka takoi 21 tappoa ensimmäisessä ja 20 tappoa toisessa kartassa. Jälkimmäisessä kartassa myös Jamppi ylsi vastaaviin lukemiin.

Suomalaisten ottelut jatkuvat tänään amerikkalaisjoukkueita vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Derke kohtaa yhdysvaltalaisen Version1 joukkueen jonka onnistui yllättää Team Liquid tiistaina. Nähtäväksi jää riittääkö yhden sijaispelaajan kanssa kilpailevan V1:n rahkeet vahvalta vaikuttavaa Fnaticia vastaan. Toisessa ottelussa Jamppi ja Team Liquid saavat vastaansa brasilialaisen Team Vikingsin.

Fnaticin ottelu alkaa 18:00 ja Team Liquid on aikataulutettu 20:30. Molemmat ottelut ovat katsottavissa suorana Valorantin viralliselta Twitch-kanavalta englanniksi.

Lähde ja Artikkelikuva: Valorant Twitch

Tuoreimmat uutiset: