×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Revanssiottelu lunasti Acendille paikan Berliinin pudotuspeleissä – Ottelut jatkuvat tänä iltana
  • Niko
    Nikkilä

julkaistu: 17.09.2021 13:00

Berliinissä järjestettävä, kolmannen vaiheen Valorant Masters -turnaus päätti eilen illalla lohkovaiheensa. Ainoastaan kahdeksan joukkuetta alkuperäisisistä 15 eteni turnauksen pudotuspeleihin, jonka pääpalkintona on 225 000 dollaria ja paikka loppuvuoden Valorant Champions -turnauksessa.

Suomea edustavan Santeri “Bonecold” Sassin joukkue Acend kohtasi eilisessä ottelussaan turkkilaisen SuperMassive Blazen. Joukkueet kohtasivat jo aiemmin lohkon avausottelussaan, jossa Acend vei 2-0-voiton.

Eilinen revanssi oli kuitenkin ensitapaamista huomattavasti tiukempi. Ottelun ensimmäinen erä (Ascent) oli suomalaisittain varsin hälyttävä, sillä se pelattiin täysin SuperMassive Blazen hallinnassa. Joukkue voitti erän suvereenilla 13-6- tuloksella, mikä asetti Acendin selkä seinää vasten.

Toinen erä (Bind) oli puolestaan kuin ensimmäisen peilikuva. Se kuului kiistatta Acendille, ja lopputulos oli miltei identtinen edelliserän kanssa; 13-7, tällä kertaa Acendin hyväksi.

Kolmas ja ratkaiseva erä (Split) oli huomattavasti aikaisempia tasaisempi. Väliajalle mentiin 6-6-tasalukemassa, mutta erän toisella puoliskolla Acendin onnistui karata edelle ja kiitää voittoon luvuin 13-10.

Voittonsa myötä Acend etenee turnauksen pudotuspeleihin, jotka alkavat tänään. Se tulee kohtamaan ensimmäisessä ottelussaan yhdysvaltalaisen 100 Thievesin. Yhteenotto tulee mitä todennäköisimmin olemaan haastava, sillä Yhdysvallat on kova Valorant-maa ja 100 Thieves oli yltänyt aiemmassa Challengers-turnauksessaan kakkossijalle.

Ottelu alkaa klo 20:00 ja se on katsottavissa suorana Valorantin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Acend/Valorant