SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Putkareissun tehneen Valorant-pelaajan korvaajaksi entinen OpTic-tähti
  • Saara
    R

Putkareissun tehneen Valorant-pelaajan korvaajaksi entinen OpTic-tähti

julkaistu: 18.03.2023 18:29

Kun Hunter “SicK” Mimsin pidätys näytti vaarantavan Sentinelsin kokoonpanon VCT Americas -liigassa, tiimi teki pikapikaa sopimuksen entisen OpTic Gamingin pelaajan, Jimmy “Marved” Nguyenin kanssa. Kanadalaistähti lupautui kuudenneksi pelaajaksi jenkkijoukkueen turnauskokoonpanoon.

Marvedille tempaus merkitsee paluuta kilpailullisen Valorantin pariin sitten tauon, jota hän on pitänyt uupumuksen partaalle johtaneen viime vuoden jälkeen.

Katsojien kysellessä Marvedilta striimin välityksellä lisää uusista varamieskuvioista, pelaaja selitti, että olisi voinut liittyä johonkin toiseenkin joukkueeseen yhtä hyvin, mutta Sentinelsissä häntä nyt tarvitaan.

– Ainakin minulla on mahdollisuus pelata, ehkä, jos haluan, Marved totesi.

Hän kertoi myös ainakin Cloud9:n tehneen tarjouksen, josta hän kuitenkin kieltäytyi jyrkästi.

– Sentinels taisi tarjota myös eniten rahaa tästä hommasta.

Marved lisäsi, ettei ole varma Los Angelesiin muutosta turnauksen perässä, mutta ainakin hän aikoo matkustaa Kaliforniaan joitakin kertoja.

Sentinelsin VCT Americas starttaa 100 Thievesiä vastaan pelattavalla ottelulla huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Liigan kolme parasta joukkuetta pääsevät suoraan VCT Masters Tokyo- ja Valorant Champions -turnauksiin.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games