SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Pitkäaikainen valmentaja lähti – Derken joukkue etsii uutta avoimella hakemuksella
  • Saara
    R

Pitkäaikainen valmentaja lähti – Derken joukkue etsii uutta avoimella hakemuksella

julkaistu: 29.09.2023 15:37

Fnaticin Valorant-tiimin päävalmentaja Jacob “mini” Harris jätti viime viikolla tehtävänsä saadakseen elämäänsä lisää tila muillekin kuin työasioille. Fnaticilla on juuri ollut tähän mennessä paras Valorant-kautensa, jonka aikana joukkue saavutti niin VCT LOCK//IN:n kuin VCT Masters Tokyonkin voiton. Valorant Champions 2023 -turnauksessa he sijoittuivat neljän parhaan joukkoon. Suomalainen Nikita “Derke” Sirmitev on joukkueen tunnetuimpia pelaajia.

Organisaatio ilmoitti räätälöivänsä minille uuden roolin valmennustiimiin ja etsivänsä uutta valmentajaa johtamaan joukkuetta. Erityistä on, että hakuprosessi on avoin kaikille kiinnostuneille.

Fnaticin julkaisema työpaikkailmoitus sisältää 15-kohtaisen tehtävänkuvauksen, josta käy ilmi toivottuja vahvuuksia: pelaajien kehittäminen, pelinhallinta, henkinen sietokyky.

Vaikka hakeminen on avointa kaikille, hakijoilta toivotaan kuitenkin erinomaisia näyttöjä kilpailullisten FPS-pelien valmennuksesta sekä ultimaattisia kykyjä hioa strategioita ja voitonsuunnitelmia.

Toki myös uuden päävalmentajan pestiin liittyvät edut luetellaan: tiedossa on ainakin yksityinen sairausvakuutus sekä 30 prosentin alennus organisaation omaan kauppaan.

Kuka Fnaticin Valorant-valkuksi ryhtyykin, joutuu täyttämään suuret saappaat. Mini oli joukkueen päävalmentaja jo ennen sen liittymistä Fnaticiin, SUMN FC -aikoina. Minin ja pelinsisäisen johtajan Jake “Boaster” Howlettin kannattelemaa kokoonpanoa on pidetty varsinaisena voimanpesänä.

VCT:n off-kausi kestää vielä kuukausia, joten tulipalokiirettä tehtävän täyttämiseen ei ole. Joukkue ja organisaatio ovat ilmoittaneet, että  nykyinen kokoonpano ei tule juuri muuttumaan ensi vuodelle, joten tiedossa on rauhallinen syksy.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Colin Young-Wolff/Riot Games