SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelijätti yllätti fanit – uusien aseiden tuotto ohjataan MM-kisajoukkueille
  • Aleksi
    Majander

Pelijätti yllätti fanit – uusien aseiden tuotto ohjataan MM-kisajoukkueille

julkaistu: 27.11.2021 19:45

Peliyhtiö Riot yllätti julkaisemalla asepaketin, jonka tuotoista puolet annetaan MM-kisoihin osallistuville joukkueille. Valorant Championship Bundle on myynnissä rajoitetun ajan, jonka jälkeen se ei enää palaa kauppaan. Tuotto jaetaan tasan kaikkien kuudentoista joukkueen kanssa jotka kilpailevat joulukuussa maailmanmestarin tittelistä ja miljoonan dollarin palkintopotista.

Paketista löytyy MM-kisojen teemaan sopiva skini Vandal -rynnäkkökiväärille ja puukolle. Paketissa on vähemmän aseita kuin yleensä, mutta puutosta on korvattu huikeilla efekteillä. Rynnäkkökivääriä tarkastellessa MM-kisojen logo sykkii komeasti ja jos aseella ottaa tapon, täyttää taivaan kuva Brimstone -hahmosta, joka näkyy koko kartalle.

https://www.youtube.com/watch?v=UiHilrQyvDM

Nähtäväksi jää kuinka paljon rahaa asepakkaus lopulta tuottaa joukkueille. Pelaajat ovat pitkään valittaneet Valorantin kosmetiikan hinnoista ja tämä pakkaus ei ole mikään poikkeus. Hintaa koko pakkaukselle tulee noin 60 euroa, eivätkä yksittäisetkään aseet ole halpoja.

Valorantin suurin kilpailija, Valven kehittämä Counter Strike, on jo vuosia jakanut tuloja pelaajille ja joukkueille logo- ja nimmaritarrojen muodossa. CS:n järjestelmän ongelma kuitenkin on, että tulot pääsääntöisesti siirtyvät suosituimmille joukkueille ja pelaajille.

Lähde ja kuva: Riot Games