SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Pelaajatcom laajentaa Valorantiin! – Seuraa huipputurnaussarjaa suorana ja suomeksi selostettuna
  • Sauli
    Rautiainen

Pelaajatcom laajentaa Valorantiin! – Seuraa huipputurnaussarjaa suorana ja suomeksi selostettuna

julkaistu: 07.05.2022 15:30

Muchos hermeticos! Suomen suurin esports-toimija Pelaajatcom laajentaa Twitch-striimauspalvelussa Valorantiin. Riot Gamesin kehittämä CounterStrike– ja Overwatch -pelisarjojen parhaita puolia yhdistelevä Valorant on yksi suosituimmista ja mielenkiintoisimmista peleistä tällä hetkellä, ja on vielä tämän kaiken lisäksi muodostunut globaaliksi esports-ilmiöksi.

Pelaajatcom näyttää pelinkehittäjä Riotin pyörittämän Valorant Champions Tour 2022 -turnaussarjan kokonaisuudessaan kanavallaan. Turnaussarja kestää koko vuoden ja siellä kilpailevat maailman parhaimmat joukkueet. Ensimmäiset lähetykset Pelaajatcomilla alkavat 13.5. eli ensi viikon perjantaina.

Valorant Champions Tour jakautuu kolmeen erilaiseen tapahtumatyyppiin: Challengers, Masters ja Champions. (Kuva: Riot Games)

 

Suomalaisittain Valorant on yksi kiinnostavimmista esports-lajeista tällä hetkellä. Elias “Jamppi” Olkkonen, Nikita “Derkeps” Sirmitev ja Aaro “hoody” Peltokangas pelaavat kukin tämänhetken huippujoukkueissa, ja Valorantin hallitseva maailmanmestari viime joulukuulta on Santeri “BONECOLD” Sassi.

Ensi viikon perjantaina alkavien lähetyksien selostajana toimii muun muassa Eetu “wAlyyy_” Lahtinen yhdessä kivenkovien asiantuntijoiden kanssa, keiden avulla niin Valorant-veteraani kuin peliin vasta tutustuva nauttivat katselemisesta ja kuuntelemisesta.

Jos peli ei ole tuttu, voit tutustua Valorantiin lisää kätevästi sivumme kautta täältä. Pelaajatcomin omien julkaisujen lisäksi Valorantin esports-uutisia ja tulevia sekä menneitä pelejä on helppo seurata TheSpike.gg ja VLR.gg -sivustojen kautta, jotka muistuttavat esimerkiksi monille CS-seuraajille tuttua HLTV:tä.

Pukeudu siis lempiagentiksesi ja saavu 13.5. seuraamaan, kun yksi maailman kovimmista esports-sarjoista rantautuu Pelaajatcomin Twitch-kanavalle.