SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Pelaajat haluavat Valorantiin vanhan CS:GO-ominaisuuden
  • Saara
    R

Pelaajat haluavat Valorantiin vanhan CS:GO-ominaisuuden

julkaistu: 05.06.2022 18:54

Valorantin kahden vuoden takaisesta julkaisusta lähtien fanit ovat esittäneet runsain mitoin toiveita uusista ominaisuuksista. Replay-tila sekä vaihtelevat skinit kuuluvat useimmin ehdotettuihin lisäyksiin.

Vaikka kehittäjät ovat ilmoittaneet työskentelevänsä parhaillaan muiden tähdellisten seikkojen kimpussa, ei pelaajien parannusehdottelu ole laantunut. Nyt he ovat keksineet pyytää peliin ominaisuutta CS:GO:sta. Valven FPS-pelissä on nimittäin ollut botteja, jotka korvaavat afkaavia pelitovereita.

Valorant-fani ShisokuSeku esitti Redditissä, että botit tekisivät AFK-tiloissa haahuilevista kanssapelaajista huomattavasti vähemmän potuttavia, kun hahmoja voisi hallita, mikäli sattuu itse heittämään veivinsä.

“Niille jotka eivät tiedä, botit pysyisivät käskystä paikoillaan,  ja kuollessasi voit ottaa ne hallintaasi”.

CS:GO:ssa oli kyseinen ominaisuus, kunnes pelaajat alkoivat äänestää toisiaan pihalle hyödyntääkseen botteja. ShisokuSeku perusteli toiminnon sopivan Valorantiin, koska siinä ei vastaavaa äänestysjärjestelmää ole. Hänen mukaansa botit tasoittaisivat tilannetta sopivasti.

“Olisit edelleen epäedullisessa asemassa, koska botti täytyy siirtää spawnista, mutta se lisäisi menestysmahdollisuuksiasi hurjasti.”

Monen mielestä idea on erittäin kannatettava. Kriittiset äänet ovat toisaalta huolissaan järjestelmän väärinkäytöstä ja toisaalta pitävät nykyjärjestelmää parempana. Tällä hetkellä AFK-pelaaja tiimissä tietää bonuksia muille jäsenille.

Valorantin kehittäjillä on tosiaankin niitä muita kiireitä, joten ehdotusta tuskin nähdään aivan heti käytännössä. Ehkä he silti ottavat sen huomioon pohtiessaan pelin muokkaamista entistäkin paremmaksi.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games