SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
“Niin paljon huijareita!” – CS:GO-tähti listasi Valorantin kaksi isointa ongelmaa
  • Jesse
    Kaila

“Niin paljon huijareita!” – CS:GO-tähti listasi Valorantin kaksi isointa ongelmaa

julkaistu: 05.05.2020 14:00

Valorantin anti-cheat systeemin piti olla pelinkehittäjien mukaan yksi parhaista, mutta Counter-Strike: Global Offensive-ammattilainen Nicolai “dev1ce” Reedtz ei ole samaa mieltä. Hänen mukaan Valorantissa on kaksi isoa ongelmaa, toisena näistä huijarit.

Astraliksen tähtipelaaja kertoo twiitissään, että hän kohtaa usein huijareita Valorantissa, eivätkä huijausohjelmia käyttävät pelaajat edes peittele sitä. Dev1ceä on hänen mukaansa myös luultu huijariksi, jolloin vastapuoli on aloittanut huijaamisen, täysin avoimesti.

Dev1cen mielestä huijareiden määrä ei ole ainoa ongelma Valorantissa, vaan CS:GO-ammattilaisen mielestä kilpailullista pelimuotoa ei pitäisi pystyä pelaamaan viiden kaveriporukalla. Dev1cen mielestä nämä porukat luovat epätasaisia pelejä ja heille pitäisi olla erillinen kilpailullinen pelimuoto, kuten CS:GO:ssa FACEIT- ja ESEA-palvelimet.

Reedtz kuitenkin ilmeisesti nauttii Valorantista, sillä hän pelasi maanantaina  Logitechin järjestämässä Valorant-näytösottelussa G2 organisaatiota vastaan. Reedtzin joukkue VALORANT TRYHARDS voitti näytösottelun 2-1.

Lähde: Dev1ce // Kuvalähde: Fragbite