SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Näillä eväillä Santeri “BONECOLD” Sassi aikoo Euroopan parhaaksi IGL-pelaajaksi
  • Niko
    Nikkilä

Näillä eväillä Santeri “BONECOLD” Sassi aikoo Euroopan parhaaksi IGL-pelaajaksi

julkaistu: 10.01.2023 19:00

Advertisement

Valorantin kauan odotetut alueelliset liigat alkavat tämän vuoden maaliskuussa. Sitä ennen nähdään kuitenkin Brasilian São Paulossa helmikuussa pelattava LOCK//IN-turnaus, jossa eri liigojen kumppanijoukkueet ottavat mittaa toisistaan.

EMEA-liigan muiden suomalaisedustajien ohella turnauksessa nähdään myös Team Vitalityn joukkueenjohtaja Santeri “BONECOLD” Sassi, joka kertoi viime viikolla Dexertolle antamassaan haastattelussa joukkueen tunnelmista.

Sassi kiitti joukkueen valmentajaa Salah Barakatia rakenteellisuudesta, jota tämä on tuonut joukkueelle, ja joka yhdistyy Sassiin omaan “räjähtävään” käskynantoon.

“Olen keskittynyt vahvasti käskynannossa [calling] kehittymiseen. Minusta tuntuu siltä, että tapani kommunikoida ja johtaa on hyvin erilainen aiempiin joukkueisiini verrattuna. Vitality on tämän suhteen paljon aktiivisempi. En ajattele itseäni ensisijaisesti pelaajana ja toissijaisesti johtajana,” Sassi selitti.

Sassi kuvaileekin Team Vitalitya “perheeksi”, ja kokee löytäneensä tasapainon, jossa hän keskittyy sekä joukkueen yhdessä pitoon että “todella hyvänä pelaajana” olemiseen.

“Uskon, että tulen olemaan tulevalla VCT-kaudella Euroopan vahvin joukkueenjohtaja,” Sassi summasi.

Haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Dexerto Kuvalähde: Santeri Sassi