SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Myös Valorantin uusi pokaali sai ristiriitaisen vastaanoton – Näyttää jalkaproteesilta
  • Saara
    R

Myös Valorantin uusi pokaali sai ristiriitaisen vastaanoton – Näyttää jalkaproteesilta

julkaistu: 24.05.2023 10:19

Riot Games paljasti maanantai-iltana VCT Masters Tokyo -turnauksen palkintopokaalin. Tavallisesta poikkeava muotoilu on otettu vastaan hämmästyneen positiivisesti.

Jotkut Valorant-fanit ovat sitä mieltä, että pystin ulkonäkö viittaa agentti KAY/O:n jalkaan tai agentti Yorun maskiin, mutta Riot ei ole sanonut asiaan juuta eikä jaata. Eräs fani sen sijaan ilmoitti, että pokaali muistuttaa hassua jalkaproteesia.

Voitonriemuiset valorantistit käyttivät lisäksi tilaisuuden hyväkseen verratakseen palkintoa BLAST:n suunnittelemaan Pariisin Majorien pokaaliin, jota on pilkattu ahkerasti. Tällainen Valorantin ja CS:GO:n välinen naljailu on jatkunut vuodesta 2020, kun Riot Games oman FPS:nsä julkaisi.

VCT Masters Tokyo on toinen kansainvälinen VCT-tapahtuma tänä vuonna, helmi-maaliskuisen LOCK//IN São Paulon jälkeen. Turnaus pelataan 11.-25. kesäkuuta.

Paikan mittelöistä ovat varmistaneet DRX, Paper Rex ja T1 VCT Pacificista sekä kiinalaisjoukkueet EDward Gaming ja Attacking Soul Esports. Neljä tiimiä VCT EMEA:sta ja kolme VCT Americasta varmistuvat lähipäivien pudotuspeleissä.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games