SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Maistiaisia Valorantin mobiiliversiosta vuoti someen: erikoisominaisuudet ilahduttavat faneja
  • Saara
    R

Maistiaisia Valorantin mobiiliversiosta vuoti someen: erikoisominaisuudet ilahduttavat faneja

julkaistu: 29.09.2023 15:00

Mobiilikäyttöinen Valorant on ollut työn alla jo jonkin aikaa, ja nyt tuoreet vuodetut videonpätkät paljastavat, miltä valmis tuote saattaa näyttää. Vuoto- ja koontitilit sosiaalisessa mediassa ovat esitelleet faneille makupalat Riot Gamesin FPS-lippulaivan mobiiliversiosta.

Suurimpia paljastuksia ovat olleet uusintajärjestelmä ja agenttien MVP-animaatiot. Erään vuototilin mukaan mobiiliversio sisältää uusinta- ja huippuhetkijärjestelmät heti julkaistaessa. PC-versiossa ei tällä haavaa ole kumpaakaan, toisin kuin esimerkiksi Call of Dutyssa ja Overwatch 2:ssa. Järjestelmät mahdollistavat sen, että hetkiin voi palata jälkeenpäin videolta ja ottaa oppia tai fiilistellä.

PC-pelissä agenttianimaatiot rajoittuvat pelin alkuun ja loppuun, kun taas mobiilissa nähdään animaatioita MVP-suoritusten (most valuable player, arvokkain pelaaja) jälkeen. Agentti suorittaa kykyihinsä liittyvän toiminnon ennen MVP-näytön ilmestymistä tilastoineen.

Joku onnistui jopa nappaamaan Kiinassa testatun beetaversion lataukseen. Videomateriaalia saatiin nähtäville siitäkin:

Toistaiseksi vuodot mobiilipelistä ovat saaneet innostuneen vastaanoton: tulossa on ihan kunnollinen Valorant, jota voi pelata missä vain.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games / AnakinJuegos