SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Maailmanmestari Santeri “BONECOLD” Sassi kehuu uuden joukkueensa mentaalivalmennusta
  • Niko
    Nikkilä

Maailmanmestari Santeri “BONECOLD” Sassi kehuu uuden joukkueensa mentaalivalmennusta

julkaistu: 10.06.2022 16:44

Viime vuoden Valorant-maailmanmestaruuden yhdessä Acend-joukkueensa kanssa voittanut Santeri “BONECOLD” Sassi joutui maaliskuussa yllättävän tilanteen eteen, kun Acend siirsi tämän ulos joukkueen aktiivikokoonpanosta.  Penkityksen syynä olivat eriävät mielipiteet siitä, miten peliä tulisi pelata.

Tämän myötä Sassi valittiin osaksi ranskalaisen Team Vitalityn uudistunutta kokoonpanoa yhdessä Joona “H1ber” Parviaisen, Kamil “baddyG” Graniczkan ja Nathan “nataNk” Bocquehon kanssa. Joukkue on sittemmin noussut Ranskan Valorant-liiga Revolutionissa toiselle sijalle voittolukemin 10-4. Liigakausi jatkuu vielä 21.6. asti, mutta tässä vaiheessa näyttää erittäin todennäköisenä, että Vitality etenee pudotuspeleihin ennakkosuosikkien joukossa.

Sassi itse kommentoi uutta joukkuettaan Dexerto-sivuston haastattelussa sanomalla, että joukkueen mentaalivalmennus on saanut hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi. Sassi voi nyt pelata rauhassa omaa, vapaamuotoista pelityyliään ilman, että hänen täytyy pakottaa itsensä äänekkään johtajan rooliin.

“Minusta tuntuu siltä, että voin tehdä paljon enemmän, enkä ole enää varjoissa. Voin pelata omaa peliäni sen sijaan, että pelaan vain joukkuetovereitani varten,” Sassi kommentoi.

Pelinsisäisen suoriutumisen lisäksi Sassi kertoo mentaalivalmennuksen myös saaneen hänet tuntemaan olonsa positiivisemmaksi ja onnellisemmaksi.

Haastattelu on luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Dexerto kuvalähde: Riot Games