SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Legendaarinen espanjalainen jalkapallojoukkue FC Barcelona laajentaa Valorantiin
  • Perttu
    Leinonen

Legendaarinen espanjalainen jalkapallojoukkue FC Barcelona laajentaa Valorantiin

julkaistu: 17.11.2023 15:06

Legendaarinen espanjalainen urheiluorganisaatio FC Barcelona on viimeisimpien tietojen mukaan laajentamassa nyt myös entistä vahvemmin e-urheilun puolelle. FC Barcelonan kerrotaan kasaavan Valorant-joukkuetta kotimaansa Valorant-sarjaan, joka on osana Valorantin tier2-tasoa ja Challengers Liigaa.

Yksi maailman suurimmista jalkapalloseuroista tähtää Valorant-toimittaja Lembon mukaan Espanjan Challengers liigaan kaudeksi 2024.

FC Barcelona julkaisi 9. päivä marraskuuta uuden Barca Games-projektin, joka toteutetaan yhteistyössä Mas Ros Median ja FireSPORTSin kanssa. Se on uusi alusta, joka tarjoaa pelejä, suoratoistosisältöä, TV-sarjoja, elokuvia ja dokumentteja. Valorant-joukkueen on myös määrä olla osana uutta Barca Games-projektia.

Barca Games on määrä julkaista ensi vuoden huhtikuun alussa ja se tulee todennäköisesti sisältämään sisältöä myös heidän muilta esports-joukkueilta.

Barce Esportsin alaisuudessa on toiminut aiemmin League of Legends-joukkue vuodesta 2022 asti. Barcelonalla oli myös Rocket League-joukkue, joka kuitenkin lakkautettiin 2021.

Valorantin Challengers-sarja alkaa helmikuun alussa. Ei ole vielä varmaa järjestääkö Espanjan liiga avoimen karsintaottelun vai kutsutaanko joukkueita sisään vuoden 2023 tapaan.

FC Barcelonan alaisuudessa toimii legendaarisen jalkapallojoukkueen lisäksi mm. futsal-, koripallo-, käsipallo- ja  jääkiekkojoukkueet.

Kuva: Barcelona Lähde: Dexerto