SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Lähteet: Jamppi keskustelemassa Team Liquidin Valorant-joukkueeseen liittymisestä
  • Niko
    Nikkilä

Lähteet: Jamppi keskustelemassa Team Liquidin Valorant-joukkueeseen liittymisestä

julkaistu: 24.02.2021 17:00

ENCEssä pelannut, Suomen tunnetuimpiin CS:GO-pelaajiin kuuluva Elias “Jamppi” Olkkonen ilmoitti viime kuun lopulla jättävänsä lajin taaksensa. Olkkonen kertoi tällöin siirtyvänsä Riot Gamesin viime vuonna julkaisemaan Valorant-peliin, joka olisi tälle “uusi alku”.

Olkkosen uraa on varjostanut tämän takavuosien banni, jonka vuoksi hän ei voi otella lajin Major-turnauksissa. Hän on yrittänyt saada bannia poistettua oikeusteitse, mikä ei kuitenkaan ole tuottanut tuloksia.

Uutissivusto Daily Esportsin lähteiden mukaan Olkkonen olisikin tällä hetkellä keskustelemassa eurooppalaisorganisaatio Team Liquidin kanssa näiden Valorant-joukkueeseen siirtymisestä. Hän korvaisi tällöin joukkueen pelinjohtajan, Adam “ec1s” Ecclesin.

Team Liquidilla on ollut viime aikoina vaikeuksia päästä haluamiinsa tuloksiin. Vaikka se nappasikin hopeaa tammikuun Red Bull Home Ground -turnauksessa, jäi se ilman toisen Valorant Challengers -turnauksen paikkaa jäätyään karsintaturnauksessa 5.-8. sijalle.

Mikäli uusi joukkue varmistuu, voisi olla mahdollista, että Olkkonen nähdään Liquidin väreissä jo seuraavan Challengers-turnauksen karsinnoissa ensi kuussa.

Lähde: Daily Esports Kuvalähde: ENCE