SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Katso viikonlopun Valorant-huippuottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta
  • Sauli
    Rautiainen

Katso viikonlopun Valorant-huippuottelut suorana Pelaajatcomin Twitch-kanavalta

julkaistu: 13.05.2022 16:00

Nyt mennään! Pelaajatcomin ensimmäiset Valorant-lähetyksen napsaistaan käyntiin tänään kello 17:00 alkaen Champions Tour Stage 2: EMEA Challengers huippuotteluilla. Touko-kesäkuun kestävässä turnauksessa maailman huippujoukkueet kamppailevat 200 000 dollarin palkintopotista sekä jatkopaikoista arvostettuun Masters -turnaukseen.

Selostajina viikonlopun matseissa toimivat Eetu “wAlyyy_” Lahtinen ja Miikka “MP” Kämäräinen. Pääset katsomaan otteluita Pelaajatcomin Twitch-kanavalta tästä.

Perjantai alkaa Pelaajatcomin Twitch-kanavalla BBL Esportsin ja Natus Vinceren välisellä kohtaamisella kello 17:00 alkaen. Seuraava ottelu alkaa 20:00 kun OG ja Acend kamppailevat.

Perjantain ottelut nähdään Pelaajatcomin pääkanavalla.

 

Lauantaina jatketaan Pelaajatcomin toisella Twitch-kanavalla jälleen 17:00 alkaen, kun FunPlus Phoenix ja Nikita “Derke” Sirmitevin edustama Fnatic ottavat toisistaan mittaa. Illan toisessa ottelussa Kasper “Kaspe” Timosen BIG ja Elias “Jamppi” Olkkosen kipparoima Team Liquid pelaavat toisiaan vastaan.

Lauantaina on luvassa kolme suomalaismatsia. Ottelut näytetään Pelaajatcomin toisella Twitch-kanavalla.

 

Sunnuntaina 17:00 alkaen M3C ja Guild aloittavat illan. Kello 20:00 on jälleen luvassa suomalaista herkkua, kun Ilari “Iluri” Purasen Fokus ja Aaro “Hoody” Peltokankaan G2 Esports kohtaavat pelikentillä.

Sunnuntain ottelut näet Pelaajatcomin toiselta Twitch-kanavalta.

 

Tervetuloa mukaan seuraamaan matseja! Valorantiin voit tutustua lisää kätevästi aihetta käsittelevän ja peliä esittelevän sivumme kautta tästä.

.