SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Jamppi ja Team Liquid tippuivat Valorant-mestaruusturnauksesta – Suomalaisvahvisteinen Fnatic pelaa illan finaalissa
  • Niko
    Nikkilä

Jamppi ja Team Liquid tippuivat Valorant-mestaruusturnauksesta – Suomalaisvahvisteinen Fnatic pelaa illan finaalissa

julkaistu: 30.05.2021 14:00

Valorantin kansainvälinen suurturnaus, Stage 2 Masters – Reykjavík, päättyy tänään. Alkuperäisistä 10 joukkueesta on jäljellä enää kaksi, jotka taistelevat tänä iltana turnauksen mestaruudesta ja 200 000 dollarin pääpalkinnosta.

Eilinen oli suomalaisfanien kannalta erityisen jännittävä päivä, kun Elias “Jamppi” Olkkosen joukkue Team Liquid ja Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic kohtasivat toisensa alemman kaavion semifinaaliottelussa. Vain toinen joukkeista voisi jatkaa finaalia kohti, ja jännittävän taiston jälkeen voittajaksi nousi 2-0-tuloksella Fnatic.

Kirsikkana kakun päällä Fnatic voitti myös alemman kaavion finaaliottelun NUTURN Gamingia vastaan ja eteni turnauksen finaaliin. Sirmitev on ollut yksi Fnaticin avainpelaajista, ja tämä onkin palkittu MVP-pelaajan tittelillä jo kolmena eri turnauspäivänä, mukaan lukien eilen.

Tappionsa myötä Team Liquid jäi turnauksen neljännelle sijalle, josta nämä palkittiin 60 000 dollarilla.

Finaalissa Fnaticia vastaan tulee asettumaan yhdysvaltalainen Sentinels, joka peittosi nämä jo aiemmin turnauksessa tuloksella 2-0. Kaksikon välinen yhteenotto oli verrattain tasainen, joten Fnaticilla voi hyvinkin olla mahdollisuudet voittoon, mikäli edellisen kerran virheistä on otettu oppia.

Finaaliottelu alkaa tänään klo 20:00 ja se on katsottavissa suorana Valorantin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Valorant