SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Jampin joukkue tiukassa paikassa – Joukkuetoverilla todettu korona
  • Aleksi
    Majander

Jampin joukkue tiukassa paikassa – Joukkuetoverilla todettu korona

julkaistu: 30.11.2021 21:30

Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämä Team Liquid sai huonoja uutisia, sillä yksi joukkueen jäsenistä antoi positiivisen näytteen koronatestissä vain muutama päivä ennen Valorantin MM-kisojen alkua.

Tartunnan saanut pelaaja on belgialainen Nabil “Nivera” Benrlitom, joka liittyi joukkueeseen vain kaksi kuukautta sitten. Tartunta osui pahaan paikkaan, sillä Team Liquidin on määrä pelata ensimmäinen pelinsä torstaina Etelä-Amerikkalaista KRÜ Esportsia vastaan.

Valorantin kilpapuolesta vastaava Alex Francois ehti jo julkaista päätöksen, jonka mukaan positiivisen testituloksen antaneet kilpailijat voivat pelata mikäli kokevat olevansa tarpeeksi hyvässä kunnossa. Tässä tapauksessa ottelu järjestetään studion ulkopuolella niin, että molemmilla joukkueilla on omat huoneensa ja sen lisäksi tartunnan saanut eristetään muista pelaajista yksityiseen huoneeseen.

Jos Nivera ei ole pelikunnossa, joutuu Liquid luultavasti peluuttamaan valmentajaansa Connor “Sliggy” Blomfieldia, mikä olisi joukkueelle todella raskas tilanne.

MM-kisat käynnistyvät keskiviikkona ja siellä nähdään yhteensä kolme suomalaista. Tarkemmat tiedot muista suomalaisjoukkueista ja avausotteluista voit tarkastaa helposti täältä.

Kuva: Colin Young-Wolff for Riot Games