SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Katso video: Jampilta kaikkien aikojen suoritus Valorantissa?
  • Perttu
    Leinonen

Katso video: Jampilta kaikkien aikojen suoritus Valorantissa?

julkaistu: 10.11.2023 17:22

Suomalainen Elias “Jamppi” Olkkonen esitteli yksilötaitoaan tällä viikolla striimissään. Miehen häikäisevä suoritus on noussut useissa medioissa esille ja video on kieltämättä katsomisen arvoinen.

Team Liquidia edustava Jamppi tarjoili silmäkarkkia striiminsä seuraajille. Jampin joukkue johti Bind-karttaa 11-5, kun tapahtumasarja sai alkunsa.

Vastustaja oli juuri saanut pommin asetettua ja alkoi 3vs3 retake-tilanne. Yksi Jampin joukkuekavereista kaatuu välittömästi, mutta Jamppi toimittaa kranaatin kohti pommisaittia ja löytää heti perään näyttävän headshotin. Samaan aikaan saitille toimitettu kranaatti kaataa jälleen yhden hyökkääjän.

Aika alkaa käydä vähiin. Jamppi pelaa Brimstonea, ja 2vs1 tilanteessa ottaa käyttöönsä savun ja orbital-striken. Hän nousee nopeasti ylös hookahista, liikuttaa 360 asteen käännöksen ja osuu ilmasta ensimmäisellä laukauksella vastustajaa päähän.

Jampin X:ssä jakama video on kerännyt yli 500 000 näyttökertaa ja saa kokoajan lisää hämmästeleviä kommentteja sekä ansaittua hehkutusta.

Toisella videolla tilanne nähdään vielä vastustajan näkökulmasta. Mitäpä tuossa voi tehdä.

Kuva: Colin Young-Wolff/Riot Games Lähde: DotEsports Jamppi Twitter