SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Hurrikaani sulki Valorantin huippumatsit yleisöltä
  • Saara
    R

Hurrikaani sulki Valorantin huippumatsit yleisöltä

julkaistu: 21.08.2023 13:48

Advertisement

Sunnuntain Valorant Champions 2023 -ottelut pelattiin suljettujen ovien takana, kun hurrikaani Hilaryn rippeet saapuivat Los Angelesiin.

Riot Games ilmoitti, etteivät fanit pääse mukaan Shrine Expo Halliin sunnuntain otteluihin turvallisuussyistä, kun Kalifornia varautui vuosikymmenen myrskyyn voimakkaine sateineen, tulvineen ja kovine tuulineen.

– Pyydämme kaikkia lippujen haltijoita pidättäytymään osallistumasta Champions Los Angelesiin, koska huomisen näytös Shrine Hallissa ei mahdollista liveyleisöä, Riot ilmoitti lauantaina ja lisäsi, että lipun ostaneet voivat pyytää hyvitystä.

Alueella peruttiin myös baseball- ja jalkapallo-otteluita, sillä Kalifornian odotettiin saavan ainakin vuoden sateet kerralla.

Rajuilma todella kuritti Yhdysvaltain länsirannikkoa, ja vahinkoja tuli, vaikka hurrikaani ehtikin viikonlopun mittaan heiketä viisiportaisen asteikon nelostasolta kakkoselle.

Ilman yleisöä pelatut Valorant-ottelut käytiin suunnitellusti: puolivälierissä DRX kohtasi Fnaticin, ja LOUD sai vastaansa EDward Gamingin. Semifinaaliin etenivät LOUD ja suomalaispelaaja Nikita “Derke” Sirmitevin Fnatic.

Loput turnauksesta pelataan Kia Forumilla, jossa ratkaisevat ottelut järjestetään 24.-26. elokuuta.

Lähde: Dexerto / Liquipedia / HS.fi Kansikuva: Liu YiCun / Riot Games