SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
G2-kohun vakavat seuraamukset: Pelaajat menettivät jo sovitut työpaikkansa
  • Niko
    Nikkilä

G2-kohun vakavat seuraamukset: Pelaajat menettivät jo sovitut työpaikkansa

julkaistu: 25.09.2022 18:39

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla Valorantin alueellisten liigojen huhutuista kumppanijoukkueista. Pelin kehittäjä Riot Games on sittemmin julkaissut liigojen viralliset joukkuelistat, jotka kattavat yhteensä 30 joukkuetta, kymmenen per liiga.

Kuten arvata saattaa, useat suositutkin joukkueet on ikävä kyllä jouduttu jättämään osallistujalistojen ulkopuolelle. Yksi näistä on eurooppalainen G2, joka huhujen mukaan oli alun perin valittu kumppanijoukkueeksi, mutta menetti paikkansa, kun organisaation toimitusjohtaja Carlos “ocelote” Rodriguez ilmaisi tukensa kiistellylle mediapersoona Andrew Tatelle.

Vaikka virallista vahvistusta ei tästä ole saatu niin Riot Gamesin kuin G2:nkaan puolesta, XSET-joukkueessa pelanneen Zachary “zekken” Patronen julkaisema twiitti näyttää vahvistavan tapahtuneen. Patrone twiittasi aiemmin tällä viikolla menettäneensä työpaikan “Andrew Taten vuoksi”.

Moni on raportoinut, että G2 tavoitteli paikkaa Yhdysvaltojen Valorant-liigassa, ja sen tarkoituksena oli ostaa itselleen XSETin Valorant-joukkue. XSET ilmoitti heti joukkuejulkistusta seuranneena päivänä tukevansa koko rosteriaan näiden pyrkimyksissä löytää uusia mahdollisuuksia Valorantin alueellisista liigoista – eli toisista joukkueista.

Kyseessä on mitä ikävin tapahtuma, joka samalla muistuttaa, että korkeassa asemassa olevien ihmisten tunaroinnista maksavat usein henkilön itsensä lisäksi myös monet muut.

Lähde: Zachary “zekken” Patrone Kuvalähde: Riot Games