SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Esports-joukkue jäi ulos MM-kisoista – Organisaatio antoi potkut koko tiimille
  • Perttu
    Leinonen

Esports-joukkue jäi ulos MM-kisoista – Organisaatio antoi potkut koko tiimille

julkaistu: 30.10.2023 16:48

Shopify Rebellion ilmoitti antaneensa potkut koko Valorant-joukkueelleen, kun se ei yltänyt pelin MM-kisoihin. Kyseessä on Shopify Rebellionin Game Changers-joukkue, joka epäonnistui Game Changers Championship -karsinnoissa pahasti. Kyseisestä turnauksesta käytetään myös nimeä Valorantin MM-kisat.

Joukkueen pisteet eivät riittäneet tapahtumaan ja se epäonnistui myös Pohjois-Amerikan Game Changers -karsintaturnauksissa, josta olisi ollut mahdollista yltää MM-kisoihin.

Shopify Rebellionin johtaja Dario “TLO” Wünsch kertoo, että organisaatio luopuu kokonaan Valorant Game Changers joukkueesta sen epäonnistuttua kilpailullisissa tavoitteissa ja yhtenäisen joukkuekulttuurin kehittämisessä.

Valorant Game Changers on Riotin turnaussarja, jossa kilpailevat pääosin naisjoukkueet. Shopify Rebellionin naisjoukkueen kaikki pelaajat ovat vapaita etsimään itselleen uutta joukkuetta.

Vielä viime vuonna Shopify Rebellionin joukkue ylsi kyseisessä turnauksessa hopealle, joten kokonaan turnauksen ulkopuolelle jääminen oli valtava pettymys koko organisaatiolle.

Kuluneen vuoden aikana organisaatio muokkasi joukkueen kokoonpanoa useampaankin otteeseen, saavuttamatta kuitenkaan edellisen vuoden virettä.

Shopify Rebellionin johtaja TLO kertoo vielä Twitterissä eli nykyisessä X:ssä jaetussa videossa, että organisaatio aikoo palata Game Changers Valorantin pariin tulevaisuudessa.

“Aikomuksemme on kilpailla jatkossakin, tiedotamme asiasta niin pian kuin vain voimme.” kuuluivat TLO:n sanat X:ssä jaetulla videolla.

Kuva: Riot Games Lähde: Dexerto