SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Espanjalaistähti päättää CS:GO-uransa – Siirtyy tähdittämään G2 Esportsin Valorant-joukkuetta
  • Joni
    "Jukkis"
    Herranen

Espanjalaistähti päättää CS:GO-uransa – Siirtyy tähdittämään G2 Esportsin Valorant-joukkuetta

julkaistu: 18.06.2020 16:30

Espanjalaisten CS:GO-fanien vaalima Óscar “mixwell” Cañellas Colocho on julkistanut lopettavansa uransa Counter-Striken parissa johtaakseen G2 Esportsin tulevaa Valorant-joukkuetta. CS:GOssa Óscar ehti kilpailla lähes kahdeksan vuotta.

Mixwell tunnettiin pitkään pelaajana, jolla on paljon yksilötaitoa. Muu Espanjasta löytyvä pelaajamateriaali ei kuitenkaan riittänyt siihen, että AWP-taidoillaan säväyttävä taituri olisi pystynyt kilpailemaan kansainvälisillä kentillä Espanjan väreissä.

Vuonna 2016 Mixwellin tie vei Amerikkaan, kun Call of Dutystä tunnettu OpTic Gaming aloitti toimintansa CS:GOssa. Myöhemmin Mixwell nähtiin myös Cloud9:n, G2 Esportsin, sekä jälleen kotimaassaan espanjalaisen Movistar Ridersin riveissä.

Aktiivisesti Óscarin ei olla nähty kilpailevan CS:GO-joukkueissa sitten viime joulukuun. Viime kuukausina pelaaja on keskittynyt Valorantin streamaamiseen. Useat kansainvälisesti tunnetut organisaatiot kuten TSM, Gen.G, T1, sekä 100 Thieves ovat jo laajentaneet Valorantiin ja oli vain ajan kysymy,s milloin myös G2 Esports laajentaisi kyseiseen peliin.

G2-organisaation toimitusjohtaja Carlos “ocelote” Rodríguez Santiago kommentoi Mixwellin siirtoa seuraavasti:

“Valorant on loistava peli, jonka pelaamisesta ja katsomisesta nautin. G2:lla tulee olemaan maailmanmestaruuden voittava kokoonpano, ja sen rakentaminen alkaa Mixwellillä. Monet huippuorganisaatiot yrittivät saada hänet riveihinsä ja olemme iloisia Mixwellin antamasta luottamuksesta huippujoukkueen rakentamisessa hänen ympärilleen.”

Muista G2:n Valorant-joukkueen pelaajista ei organisaatio ole vielä paljastanut tietoa.

Lähde: G2 Esports
Artikkelikuva: BLAST