SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Derke ja Jamppi murskasivat viikon EMEA-otteluissaan – Suomalaisten Valorant-taisto jatkuu tänään
  • Niko
    Nikkilä

Derke ja Jamppi murskasivat viikon EMEA-otteluissaan – Suomalaisten Valorant-taisto jatkuu tänään

julkaistu: 21.05.2022 12:56

Vuoden toinen EMEA-alueen Valorant Challengers -turnaus alkoi lohkovaiheellaan viime viikon perjantaina. Viikoittaiset ottelut jatkuvat aina 12.6. asti, jonka jälkeen vaiheen kuusi parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Joukkueet taistelevat paitsi turnauksen 200 000 euron palkintopotista, myös kolmelle parhaalle jaettavista paikoista heinäkuun Masters-turnauksessa.

Viikon ensimmäiset suomalaistaistot nähtiin eilen, kun Elias “Jamppi” Olkkosen joukkue Team Liquid kohtasi turkkilaisen BBL Esportsin ja Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic liettualaisen OG LDN UTD:in. Voittajaksi ylsivät Team Liqud ja Fnatic, molemmat selvällä 2-0-tuloksella.

Voittojensa myötä Team Liquid ja Fnatic seisovat omien lohkojensa ykkösenä, niin ikään identtisin 2-0-otteluvoitoin. Mutta kuten aiemmin tuli ilmi, turnausta on jäljellä vielä yli kolme viikkoa, joten paljon voi vielä ehtiä tapahtumaan.

Lisää suomalaisotteluita nähdään jo tänään, kun Aaro “hoody” Peltokankaan joukkue G2 kohtaa FunPlus Phoenixin klo 17:00 ja Jiri “KUNDIKUNDI” Honkalan valmentama BIG kohtaa Guild Esportsin klo 20:00. Honkalan lisäksi BIGin suomalaiskokoonpanoon kuuluu myös joukkueen varapelaaja, Kasper “Kaspe” Timonen.

Illan ottelut ovat katsottavina suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: Colin Young-Wolff for Riot Games