SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Derke ja BONECOLD juhlivat Valorantin Challengers -turnauksen avauspäivänä
  • Aleksi
    Majander

Derke ja BONECOLD juhlivat Valorantin Challengers -turnauksen avauspäivänä

julkaistu: 08.07.2021 08:00

Valorantin kolmannen vaiheen Challengers -turnaus käynnistyi tänään.

Turnauksen avausottelussa kohtasivat Elias “Jamppi” Olkkosen tähdittämä Team Liquid ja Nikita “Derke” Sirmitevin joukkue Fnatic. Joukkueet ottivat viime kerralla yhteen Reykjavikin Masters-turnauksessa, jossa Fnatic voitti 2-0.

Uusintaottelu käynnistyi tiukalla taistolla kun Liquid valitsi pelin uusimman kartan, Breezen. Valinta ei lopulta kantanut hedelmää, sillä tasainen kartta päättyi lopulta Liquidin 13-11 voittoon. Liquid ei antanut tämän kuitenkaan masentaa, sillä Fnaticin valitseman Bindin joukkue voitti luvuin 13-9. Sarja ratkesi lopulta Fnaticin voittoon Havenissa luvuin 13-11

Illan myöhemmässä ottelussa nähtiin kohtaaminen Santeri “BONECOLD” Sassin Acendin ja Rix.GG Thunderin välillä. Ottelu alkoi Acendin vahvalla 13-6 voitolla Bindissä. Vauhti ei ottanut laantuakseen, ja Acend nappasi otteluvoiton seuraavassa kartassa 13-4.

Voiton saaneet Derke ja BONECOLD ovat nyt molemmat voiton päästä jatkopaikasta pudotuspeliturnaukseen, jossa kilpailee eurooppalaisten joukkueiden lisäksi Turkin ja IVY-maiden Challengers-voittajat. Pudotuspeliturnauksesta puolestaan neljä parasta jatkaa syyskuussa pelattavan Berliinin Masters -turnaukseen. Jampilla matka on pidempi, sillä Liquid jatkaa häviäjien kaaviossa.

Artikkelikuva: Valorant Champions Tour EU

Tuoreimmat uutiset: