SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
CS:GO-legenda Olofmeisterin huhutaan vaihtavan Valorantiin – Myös suomalaislupausta harkitaan
  • Niko
    Nikkilä

CS:GO-legenda Olofmeisterin huhutaan vaihtavan Valorantiin – Myös suomalaislupausta harkitaan

julkaistu: 08.04.2021 13:00

Puolalainen uutissivusto Eweszlo kertoi tiistaina saaneensa käsiinsä tietoja, joiden mukaan CS:GOn tunnetuimpiin pelaajiin kuuluva Olof “olofmeister” Kajbjer Gustafsson olisi mahdollisesti vaihtamassa lajiaan Riot Gamesin hittipeli Valorantiin.

Gustafssonilla on takanaan jo yli kymmenvuotinen ura, jonka aikana hän on ansainnut miltei 900 000 dollarin edestä palkintorahoja. Tämä asettaa hänet maailman 16. menestyksekkäimmäksi CS:GO-pelaajaksi palkintorahoissa mitattuna.

Eweszlon lähteiden mukaan Gustafsonia harkitaan koeajalle brittiorganisaatio Fnaticin Valorant-joukkueeseen. Kokoonpano on tällä hetkellä vajaa, Kostas “tsack” Theodoropoulosin ja Muhammad “Moe40” Hariffin lähdön myötä.

Varmaa tietoa kaksikon korvaajista ei kuitenkaan ole, ja Eweszlonin lähteet ovatkin antaneet useita rinnakkaisia ja ristiriitaisia tietoja. Muita mahdollisia pelaajahankintoja ovat puolalaiset Mikołaj “Mickebwoy” Chojnacki ja Michał “Buld” Sokal, sekä suomalais-venäläläinen Nikita “Derke” Sirmitev, joka pelasi aiemmin KOVA Esportsin CS:GO-joukkueessa.

Kaiken kaikkiaan ainakin viiden pelaajan kerrotaan osallistuneen Fnaticin koetilaisuuksiin. Gustafsson itse on ollut sivussa CS:GOn kilpatoiminnasta helmikuusta lähtien, joten lajin vaihto ei olisi täysin odottamatonta, mutta tietoihin on vielä tässä vaiheessa syytä suhtautua terveellä skeptisyydellä.

Lähde: Dotesports, Eweszlo Kuvalähde: ESL

Tuoreimmat uutiset: