SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Arcane löi läpi Netflixissä, onko seuraavaksi Valorantin vuoro? Riot kommentoi spekulointia
  • Saara
    R

Arcane löi läpi Netflixissä, onko seuraavaksi Valorantin vuoro? Riot kommentoi spekulointia

julkaistu: 26.05.2022 21:00

Arcanen huiman menestyksen myötä fanit ovat udelleet Riot Gamesilta, josko myös Valorant sovitettaisiin Netflix-sarjaksi. Kehittäjä valotti hiljan omaa näkemystään tästä mahdollisuudesta.

Valorant on huippusuosittu taktinen räiskintäpeli, mutta myös juoneltaan vetävä tarina. Pelin 19 agenttia ovat täysipainoisia henkilöhahmoja, sillä jokaisen ainutlaatuiset seikkailut piirtävät heidät eläviksi ja keskenään erilaisiksi. Myös kahden Maapallon miljööhön ja toimivaan käsikirjoitukseen on panostettu.

Kun League of Legendsiin perustuva Arcane viime vuonna julkaistiin, alkoi Valorant-fanien mielikuvitus lentää. Olisihan Valorant-maailma otollista materiaalia samantyyppiseen sarjamuotoon räätälöitäväksi.

Riot Games jarruttelee kuitenkin innostusta hieman. Netflix-ideaa ei ole heitetty roskakoriin, mutta lähiaikoina sellainen ei ole toteutumassa. Ilmeisin syy piilee Valorantin uutuudessa. Peli ilmestyi vasta pari vuotta sitten, ja tarinan kehityksessä riittää vielä puuhaa.

Uusimmassa Ask Valorant -jaksossa Riotin luova johtaja David Nottingham selvensi, että tämänhetkiset suunnitelmat keskittyvät universumin laajentamiseen ja pelimekanistisiin ominaisuuksiin. Myös hiottu taustakertomus on tärkeää ammuntapelien kärjessä keikkuvalle Valorantille.

Eitä ei kuitenkaan ole sanottu, joten ehkä joskus?

“Olemme alusta alkaen pyrkineet luomaan laajan universumin, jossa hahmojen syvyys tukee kaikkia mahdollisia tulevia kokemuksia, joita uskomme pelaajien toivovan, myös ensiluokkaista viihdettä”, virkkoi Nottingham.

Eli mietinnät ovat sivunneet tulevaisuudessa häämöttävää suoratoistosarjaa jo kehityksen alkuvaiheessa? Odottaa kuitenkin saa, se on selvää. League of Legends oli ollut olemassa jo noin tusinan vuotta, kun aika ja pelin tarina oli kypsä Arcanelle. Valorantilla on vakaa fanikunta, mutta vielä paljon muuta edistettävää ennen Netflix-seikkailuja.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games / Netflix