SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-tähdelle valkeni kesken striimin, ettei hän kuulu joukkueensa tulevaisuudensuunnitelmiin
  • Saara
    R

Valorant-tähdelle valkeni kesken striimin, ettei hän kuulu joukkueensa tulevaisuudensuunnitelmiin

julkaistu: 14.10.2022 12:46

Pohjoisamerikkalaisen Sentinelsin raportoitiin viime viikolla ryhtyvän uudistamaan Valorant-tiimiään VCT 2023 -turnaussarjaa varten. Tämä aiheutti joukkueen pelinsisäiselle johtajalle Shahzeb “ShahZaM” Khanille karvaan yllätyksen.

XSET:issä pelinsisäisenä johtajan toimineen Rory “Dephh” Jacksonin sekä tähtipelaaja Zachary “zekken” Patronen ilmoitettiin allekirjoittaneen tuplasopimukset. Se, että Depph otettiin tiimiin, tarkoittaa vääjäämättä ShahZaMin lähtöä. Hänen nykyinen sopimuksensa jatkuu vuoden loppuun. Näin siitäkin huolimatta, että toverukset ovat pelanneet taannoin samassa joukkueessakin, Complexityn CS:GO-poppoossa vuosina 2018 ja 2019.

ShahZaM oli juuri pitämässä striimiä noteeratessaan uutisen ja joutui toteamaan katsojilleen, ettei ollut tietoinen joukkueensa suunnitelmista.

– Okei kaverit, näköjään artikkeli julkaistiin juuri… Haluatteko tietää mikä tässä on huikeinta? Sain juuri tietää tästä teidän kanssanne, lausahti näennäisen rentona pysyttelevä pelaaja.

– Kolme vuotta joukkueessa, ja tieto tulee mulle tällä tavalla.

Raportin mukaan Sentinelsin lista on yhä vaiheessa, ja keskusteluja uusien pelaajien lisäyksestä käydään vielä.

ShahZaM on ollut osa tiimiä siitä lähtien, kun se perusti Valorant-osaston huhtikuussa 2020. Hän johdatti joukkueen voittoon useissa amerikkalaisissa turnauksissa vuosina 2020 ja 2021. Kirkkain pokaali tuli myös ensimmäisessä kansainvälisessä Valorantin LAN-tapahtumassa, VCT 2021: Stage 2 Masters -turnauksessa Reykjavíkissa.

Hiljattain tähtipelaaja myönsi, että hänen on ollut vaikea suhtautua kritiikkiin, jota joukkue on saanut tämän vuoden heikommasta suoriutumisestaan. Sivuuttamisen sijaan palaute on mennyt ihon alle.

Muista nykyisistä pelaajista Tyson “TenZ” Ngon tulevaisuus Sentinelsissä on tällä hetkellä epävarma, sillä hänenkin sopimuksensa päättyy tämän vuoden lopussa. Hunter “Sick” Mims pysyy pidennetyllä tauolla ja Jared “zombs“Gitlin on penkillä, jonne näyttäisi olevan siirtymässä myös Michael “dapr” Gulino.

Sentinelsin toimarin Rob Mooren mielestä ShaZaMin ei pitäisi olla niin yllättynyt tai pahastunut tilanteesta. Hänen mukaansa pelaajalle imoitettiin kyllä, että uusi valmennushenkilökunta saattaa myllätä pelaajistoa.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Colin Young-Wolff / Riot Games