SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-streamaaja kärähti rysän päältä – Katso video joka toi Twitch-bannit
  • Aleksi
    Majander

Valorant-streamaaja kärähti rysän päältä – Katso video joka toi Twitch-bannit

julkaistu: 15.06.2021 09:00

Riotin first-person-shooter joukkuepeli Valorant puhuttaa viikosta toiseen. Tällä kertaa huomio kiinnittyy suoratoistajiin, kun puoliammattilainen S2A kärähti huijaamisesta suorassa lähetyksessä.

Tilanne sai alkunsa viime viikolla kun Team Synergya edustava Twitch-persoona Diaamond huomasi lähetyksessä, että S2A tuntui aina tietävän, missä vastustajat liikkuivat. Mainittuaan epäilynsä ääneen, Diamoondin katsojat siirtyivät S2A:n kanavalle ja suukopu suoratoistajien välillä oli valmis.

S2A ehti nauraa lähetyksessään syytöksille. Kuitenkin vain muutama sekunti myöhemmin huolimaton ikkunanvaihto paljasti Diamoondin streamin olleen auki koko ajan taustalla tai toisessa näytössä. Diaamond otti tilaisuudesta vaarin ja nappasi videon talteen jakaakseen sen Twitter-seuraajilleen.

S2A yritti myöhemmin puolustella tekoaan sanomalla, että hän vain avasi Diaamondin lähetyksen ottaakseen talteen videon tekemistään frägeistä. Twitch ei selitystä kuitenkaan sulattanut vaan asetti eston S2A:n kanavalle. Kaikenlainen peleissä huijaaminen on vastoin Twitchin käyttöehtoja, yhtiö ei ole kommentoinut bannin pituutta, mutta kanava on ollut estettynä kohta viikon.

Lähde: Ginx.tv
Artikkelikuva: Valorant

Luetuimmat nyt