SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Valorant-pelaajasta CS-selostajaksi – Katowicen kommentaattori sekoitti pelit
  • Saara
    R

Valorant-pelaajasta CS-selostajaksi – Katowicen kommentaattori sekoitti pelit

julkaistu: 10.02.2024 13:00

Entinen Valorant-pelaaja Joshua “steel” Nissan huvitti katsojia Counter-Strike 2 -lähetyksessä sekoittaen pelit selostuksessaan. Ennen Valorantia hänkin pelasi pitkään CS:ää, mutta ura Riotin FPS:n parissa kesti vuodesta 2020 aina viime kesään saakka.

Vuoden 2024 IEM Katowice on edennyt välierävaiheeseen. Turnaus on tarjonnut yllätyksiä, kuten suomalaisorganisaatio ENCEn nousun pudotuspeleihin asti. Myös Pohjois-Amerikan räiskintälegenda steelin esiintyminen oli melko yllätyksellistä.

Kun Valorant Challengers -kausi Disguisedin riveissä katkesi karvaisiin tappioihin kesäkuussa 2023, steel päätti siirtyä kommentaattoriksi CS-lähetyksiin. Valorant ei kuitenkaan vaikuta poistuneen mielestä.

Viime torstaina, kun analysoitavana oli M80:n ja Roosterin välinen ottelu, steel aiheutti harmaita hiuksia kollegoilleen puhumalla peleistä sekaisin.

– Tiedoksi niille, joille Counter-Strike ei ole tuttu, olemme juuri näkemässä erittäin vahvan puolustuskokoonpanon, kanadalainen aloitti sujuvasti.

– Seuratessasi mollien [Molotovin cocktail] lentävän maahan ja hyökkäyksen tapahtuvan, kannattava siirto on – posauttaa Omenin savu alueen keskelle, saada Viperin seinä pystyyn, hän jatkoi muun studioväen purskahtaessa nauruun.

Omen ja Viper ovat Valorant-agentteja.

– Ja täällähän meillä on Jett laskeutumassa updraft-hypyltään, yltyi steel vielä vitsailemaan omaa nauruaan pidätellen.

Myöhemmin steel huomautti, että vaikka selostus oli mennyt vähän sekoiluksi, M80:n saavuttama voitto oli joka tapauksessa seurausta tiimin taitavasti sijoittelemista savuverhoista, jotka tarjosivat turvalliset puitteet iskeä.

– Ei huolta, työstämme parhaillaan hänen uudelleenohjelmointiaan. Hän tokenee, lohkaisi kokeneempi kommentaattori Mike “DarfMike” Winnick kaveristaan.

Katowicessa kisat huipentuvat tänä viikonloppuna pudotuspeleihin ja lopulta sunnuntain finaaliin.

Lähde: Dexerto Kansikuva: ESL Counter-Strike / X