SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-pelaaja väsäsi vastustajilleen voileivät kesken lehdistötilaisuuden
  • Saara
    R

Valorant-pelaaja väsäsi vastustajilleen voileivät kesken lehdistötilaisuuden

julkaistu: 04.09.2022 23:29

Kaakkoisaasialaisen Paper Rex -tiimin IGL Benedict “Benkai” Tan tunnetaan jekuistaan ja hupsuista tempauksistaan, joilla hän ilahduttaa kansainvälisiä Valorant-tapahtumia. Singaporelaispelaaja on esimerkiksi saapunut paikalle pukuun sonnustautuneena ja juksuttanut lehdistöä ettei puhu englantia. Tällä kertaa Benkai päätti valmistaa pressitilaisuuden oheispuhteena voileipiä kanssahaastateltavilleen.

Benkai edusti joukkuettaan Valorant Champions -tapahtumaa edeltävässä lehdistön haastattelutilaisuudessa. Vastailun lomassa hän kaivoi laukustaan tomaattia, basilikaa, pestoa ja tryffelimajoneesia ja ryhtyi askartelemaan välipalaa kolmen muun joukkueen edustajille.

– Olisin kiitollinen, jos rupeaisitte esittämään kysymyksiänne vähän hitaammin, koska aikaa ei ole tarpeeksi, Benkai vastasi, kun leivänteon sujumisesta kysyttiin. Siinä vaiheessa vasta Fnaticin Jake “Boaster” Howlett oli päässyt maistamaan omaa voileipäänsä.

Pelaajien keskuudesta virisi huvittunut kysymys, aikooko Benkai viekkaasti myrkyttää heidät, mutta eväät olivat kuitenkin ilmeisen maukkaat.

– Benkai, tämä voileipä on itse asiassa erittäin hyvä, OpTic Gamingin Jaccob “yay” Whiteaker myönsi saatuaan haukattavaa.

Latoessaan täytteitä leipäviipaleiden väliin Benkai ehti hienosti keskittyä myös kommentoimaan Paper Rexin fiiliksiä joukuueen siirtyessä Masters 2:n kakkossijalta Champions-otteluihin.

– Uskon näiden tapahtumien välillä voivan tapahtua mitä tahansa, ja mentaliteettimme tähän tapahtumaan on sama kuin aina, eli kunhan emme oleta voittavamme, pelinsisäinen johtaja kertoi.

– Kunhan katsomme, miten pitkälle tämä mentaliteetti vie meidät, sillä viimeksi kun meillä oli sellainen mentaliteetti, pääsimme finaaliin.

Pelaajatcom näyttää Valorant Champions 2022 -turnauksen Twitch-kanavallaan suorana ja suomeksi selostettuna alusta loppuun.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Riot Games