SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nivera
  • Perttu
    Leinonen

Valorant-pelaaja purki sopimuksensa – “Kaipasin CS:ää niin paljon”

julkaistu: 14.03.2024 20:54

Belgialainen Nabil “Nivera” Benrlitom tiedotti tänään tekevänsä paluun kilpailulliseen Counter-Strikeen. 22-vuotias belgialainen vaihtoi juuri CS:stä Valorantin pariin kolme vuotta takaperin. Nyt hän on purkanut Valorant-sopimuksensa.

Nivera muistetaan parhaiten CS:n parista Vitalityn joukkueesta, jossa hän pelasi hieman vajaan vuoden päivät vuosina 2020-2021. Nivera kertoi purkaneensa nykyisen sopimuksen Valorant-joukkue Karmine Corpin kanssa ja avasi syitä päätöksensä taustalla HLTV:n haastattelussa.

“Kaipasin yksinkertaisesti CS:ää liikaa.”

Nivera pelasi edellisen CS-ottelunsa vuonna 2021 IEM Katowicen turnauksessa, jonka jälkeen belgialainen vietti hetken hiljaiseloa. Tuolloin pelinä toimi luonnollisesti vielä CS:GO.

Syyskuun lopussa 2021 Nivera liittyi Team Liquidin Valorant-joukkueeseen. Joukkueeseen, jossa pelasivat Elias “Jamppi” Olkkonen ja hänen veljensä – myöskin entinen CS-pelaaja – Adil “ScreaM” Benrlitom.

ScreaM teki itsensä todella tunnettavaksi CS:ssä ennen kuin vaihtoi Valorantiin. Niveran isoveli muistetaan ennen kaikkea loistavasta aimistaan ja hänet valittiin kaksi kertaa HLTV:n top-20 pelaajat listalle vuosina 2013 ja 2016.

Niveran sisääntulo Valorantin kilpailullisiin otteluihin ei olisi voinut olla näyttävämpi, kun hän nakutti ensimmäisessä ottelussaan ensimmäiselle kierrokselle ässän.

Liquidin jälkeen Nivera pelasi vielä yhdessä veljensä kanssa Valorantia ranskalaisessa Karmice Corp -joukkueessa, josta hän nyt irtisanoutui.

Päätös vaihtaa takaisin Counter-Striken pariin oli lopulta helppo. Päätökseen Nivera sai tukea myös veljeltään.

“Hän sanoi aina, että minun tulisi tehdä sitä mistä tykkään. Sanoin hänelle, että kaipaan CS:ää. Hän sanoi, että se on ok, olet yhä nuori ja olet lahjakas, joten pystyt siihen.”

Belgialainen on työskennellyt viime ajat ahkerasti löytääkseen jälleen parhaan forminsa CS:n parissa. Ahkeralla harjoittelulla Nivera on halunnut varmistaa, että hän valmis, kun mahdollisia tarjouksia alkaa jälleen tulemaan.

“Olen tietoinen siitä, että olin aika pitkään poissa ja minun todistettava itseni uudelleen. Haluan voittaa jokaisen turnauksen ja teen sen eteen töitä todella paljon. Luotan itseeni paljon.”

Benrlitomin veljeksiä ei tulla kuitenkaan näkemään yhdessä CS-kentillä, sillä ScreaM aikoo edelleen jatkaa uraansa Valorantin parissa. Nivera sen sijaan aikoo tehdä perheensä nimen jälleen tunnettavaksi CS:ssä.

“En ole tulossa takaisin pelin pariin ollakseni vain keskivertopelaaja. Haluan todella jättää merkkini tähän peliin, kuten veljeni teki. Se, että meillä on sama sukunimi motivoi minua paljon, aion tehdä kaikkeni, jotta nimemme tunnistetaan taas. Aion jatkaa Bernlitomin perintöä.”

Kuva: Liquid Lähde: HLTV