SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorant-pelaaja ei anna syöpädiagnoosin hidastaa – Jatkaa edelleen kilpailua
  • Perttu
    Leinonen

Valorant-pelaaja ei anna syöpädiagnoosin hidastaa – Jatkaa edelleen kilpailua

julkaistu: 07.06.2024 13:18

Valorantin alusta saakka ammattilaisena pelannut Matthew “Wedid” Suchan kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa syöpädiagnoosin. 24-vuotias pelaaja aikoo jatkaa kilpailua huolimatta ikävistä uutisista.

Suchan nousi tunnetuksi pelatessaan XSET– ja NRG Esports -joukkueissa. Pohjois-Amerikan tier-2-tasolla meritoitunut pelaaja kilpailee nykyään Turtle Troop-nimellä kulkevassa joukkueessa.

Suchan jakoi tietonsa saamastaan diagnoosista viestipalvelu X:ssä torstaina. Valitettava uutinen on otettu vastaan sympatialla ja sosiaalisessa mediassa suosittu pelaaja onkin kerännyt päivityksellään runsaasti tsemppiviestejä.

Päivityksessä Wedid paljasti seuraajilleen syyn hänen rajulle yskimiselleen kesken otteluiden.

“Sain tänään kaulan biopsian ja minulla diagnosoitiin Hodgkinin lymfooma, mikä on huolestuttavaa, mutta vielä on tehtävänä useita testejä selvittääkseni asian”, Wedid kertoi X:ssä.

Wedid kertoo pysyneensä positiivisena huolimatta synkistä uutisista.

“Olen 100% varma, että selviän tästä hyvin, mutta meidän on katsottava mitä lääkärit sanovat. Minun pitäisi tietää enemmän asiasta noin kolmen viikon päästä. Kiitokset tuestanne!” Wedid summaa tilannetta.

Päivityksensä loppuun Suchan pudottaa vielä keventävän kommentin.

“P.S. Minulla on syöpä  ja paskon silti nuorempia pelissä”, kommentti on herättänyt Suchanin päivitykseen sympatian lisäksi humoristisia kommentteja.

Valorant-yhteisö ja muut ammattilaispelaajat ovat osoittaneet varauksettoman tukensa Wedid:lle hänen päivityksensä jälkeen.

Suchanin Turtle Troop kilpailee tällä hetkellä Pohjois-Amerikan Valorant Challengers Leaguessa, jossa se on pelannut toistaiseksi tappioitta. Turnaus jatkuu heinäkuussa ja siitä on mahdollista nousta VCT Americas -sarjaan.

Kuva: Riot Games Lähde: Dexerto